Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Δεν μας περιμένανε”

“Δεν μας περιμένανε”

djordjevic pagkosmio

djordjevic-pagkosmio

Περήφανος για όσα κατάφεραν οι παίκτες του και ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το ασημένιο μετάλλιο δήλωσε ο τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας ότι στους πρωταγωνιστές αξίζουν α συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, τον επαγγελματισμό τους και την καρδιά με την οποία έπαιξαν για την πατρίδα τους. Σε αυτούς αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Παίξαμε όλο το τουρνουά με άμυνα man to man και αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο και απέναντι στις ΗΠΑ, παρότι οι περισσότερες ομάδες τις αντιμετωπίζουν με ζώνη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο ψηλά”.

Μάλιστα, ο Τζόρτζεβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η Σερβία δεν έχει κανέναν παίκτη ΝΒΑ στο ρόστερ της και στη διαφορά ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο μπάσκετ. Χαρακτηριστικά, τόνισε: “Εμείς δεν έχουμε παίκτη ΝΒΑ στο ρόστερ μας. Έχουμε 3-4 παίκτες που παίζουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Κρστιτς, ο Μπιέλιτσα και τώρα ο Μπογκντάνοβιτς.

Είναι μεγάλη η διαφορά από την ομάδα των ΗΠΑ. Στο μέλλον θα έχουμε παίκτες που θα είναι πιο ώριμοι, με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις. Στόχος μας είναι πλέον να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και ίσως εκεί να ξανασυναντήσουμε τις ΗΠΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…