Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βελτίωση στην άμυνα”

“Βελτίωση στην άμυνα”

paok pagkos

paok -pagkos

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Ινσταμπούλ ΒΒ σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο “Παλατάκι” και ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά επεσήμανε τον αμυντικό ως τον τομέα που χρειάζεται περισσότερη δουλειά:

“Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε διαφορετικά, αυτό είναι πολύ καλό, γιατί μέσω του βίντεο μπορούμε να βλέπουμε πράγματα, έτσι ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν μου αρέσει το πως μπήκαμε στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Η άμυνα μας ήταν σοφτ και οι αντίπαλοι μπόρεσαν να πάρουν διαφορά. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά στην άμυνα, θέλει βελτίωση. Στην επίθεση δεν έχουμε φθάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε και όταν τρέχει η ομάδα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στην άμυνα γιατί αφήνεις κενά”.

Για τους τραυματισμούς που έχουν χτυπήσει την ομάδα, πρόσθεσε: ΄”Βάλαμε μέσα τον Κάρτερ, μας είπαν οι γιατροί ότι πρέπει να μπει χαλαρά. Ο Όνταμ έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και κάνει την αποθεραπεία του και ο Χαραλαμπίδης έχει εδώ και μία εβδομάδα πρόβλημα στο γόνατο”.

Για το τουρνουά του Ρεθύμνου και το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του: “Το θέμα είναι από δω και πέρα είναι να βελτιωνόμαστε σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση και να διορθώνουμε τα λάθη μας”.

Τέλος, αναφορικά με τον Όνταμ, κατέληξε: “Μέχρι τώρα δεν προσφέρει στις ασίστ. Για κανένα παίκτη δεν μπορείς να πεις τώρα τι κάνει και τι δεν κάνει καλά. Είναι φυσιολογικό ο Όνταμ να είναι διστακτικός, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα καταλαβαίνει τους συμπαίκτες του και θα γίνεται καλύτερος. Διστακτικός ως τώρα είναι ακόμη και ο Κάρτερ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …