Κεντρική Διεθνή “Βάσκος” ο Γκόμες

“Βάσκος” ο Γκόμες

ryan gomes clippers

ryan-gomes-clippers

Ο Ράιαν Γκόμες αποφάσισε να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι για δεύτερη φορά στην καριέρα του αφού συμφώνησε με τη Λαμποράλ Κούτσα και θα ενισχύσει τους Βάσκους τόσο στην Liga Endesa όσο και στην Ευρωλίγκα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κατάφερε να πείσει τον Γκόμες να εγκαταλείψει το NBA προκειμένου να γίνει κάτοικος Ισπανίας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, ο 32χρονος φόργουορντ διαθέτει σημαντική εμπειρία από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, όπου φόρεσε τις φανέλες των Μπόστον Σέλτικς, των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, των Λος Άντζελες Κλίπερς και των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Συνολικά ο Αμερικανός άσος έπαιξε σε 482 παιχνίδια στο NBA έχοντας μέσο όρο 10,2 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ενώ πέρασε ένα μέρος της φετινής χρονιάς στους Θάντερ και μέτρησε μέσο όρο 1,2 πόντους σε 5 αγώνες. Πάντως, το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι παντελώς άγνωστο για τον Γκόμες.

Τη σεζόν 2012-2013 ο Γκόμες αγωνίστηκε στην Άρτλαντ και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η συμφωνία του με τη Λαμποράλ η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα αφορά αρχικά σε συνεργασία μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα με οψιόν ανανέωσης μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…