Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Απογοήτευση στην Ισπανία

Απογοήτευση στην Ισπανία

pau gasol france pagkosmio

pau-gasol-france-pagkosmio

Η Ισπανία δεν πέτυχε το στόχο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που φιλοξενεί και όπως είναι φυσικό επικρατεί απογοήτευση στο “στρατόπεδο” των “φούριας ρόχας”. Το συναίσθημα αυτό έγινε εμφανές στις δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του προημιτελικού με τη Γαλλία.

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για μία οδυνηρή ήττα ενώ επισήμανε ότι η ομάδα έκανε με διαφορά το χειρότερο παιχνίδι της στο τουρνουά. Παράλληλα, ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τη φανέλα με το “εθνόσημο”:

“Πρόκειται για μία οδυνηρή ήττα. Παίξαμε πολύ άσχημα. Σε κάποια σημεία είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και πάθους. Αυτά μας στοίχισαν. Η Γαλλία ήταν εξαιρετική σε αυτό το ματς και κέρδισε δίκαια. Πραγματοποιήσαμε με διαφορά τη χειρότερη εμφάνισή μας στο τουρνουά”, ανέφερε αρχικά ο Γκασόλ και συμπλήρωσε:

“Όσο για μένα, δεν ξέρω αν θα σταματήσω. Η Ισπανία έχει πολλούς καλούς ψηλούς που περιμένουν τη σειρά τους και δεν θα παίζω πάντα εγώ. Θα δούμε στο μέλλον”.

Από την πλευρά του ο Χοσέ Καλντερόν υπογράμμισε: “Όταν είναι κάτι να πάει στραβά, θα πάει στραβά… Η Γαλλία ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς, ξέραμε τι θέλαμε αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην άμυνα και κέρδισαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…