Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αξιέπαινη προσπάθεια”

“Αξιέπαινη προσπάθεια”

markopoulos

markopoulos

Τα εύσημα στον κ. Μιχόπουλο και τη σύζυγό του απένειμε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του φιλικού της ομάδας του κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, , τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να βοηθάει κανείς τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Θα πρέπει ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχόπουλο και την σύζυγό του που ουσιαστικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να γίνει αυτό το φιλικό, αλλά και για την προσπάθεια που κάνουν να βοηθήσουν παιδιά που αντιμετωπίσουν τόσο μεγάλες δυσκολίες στη ζωή τους. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι. Να πούμε ένα μπράβο και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, όχι μόνο για να δει ένα παιχνίδι, αλλά και για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες, όσο δύσκολα και να περνάμε, να αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάντα συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα και είναι σημαντικό να μπορούμε να τους στηρίζουμε”.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν στέκεται στην εύκολη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας ότι υπάρχει κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση, ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχει αρκετή κούραση λόγω της προετοιμασίας.

Αναλυτικά ανέφερε: “Εντοπίσαμε και άλλα στοιχεία που είχαμε δει και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι και τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Από παιχνίδι με παιχνίδι θα βρισκόμαστε περισσότερο, θα πρέπει να αναλύσουμε τους παίκτες, να δούμε ποια σχήματα είναι αυτά που μας ταιριάζουν περισσότερο και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα αρχίζουν και οι παίκτες να αφομοιώνουν καλύτερα και να παίζουν στο γήπεδο αυτό που διδάσκονται. Είναι πάρα πολύ κουρασμένοι και από την πιεστική προπόνηση, αλλά και τις πολλές πληροφορίες στο μυαλό τους, θα γίνει το ξεκαθάρισμα και θα είναι σιγά σιγά και πιο ήρεμοι για να κάνουν το σωστό… Πάντα θέλουμε να τρέχουμε, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Χωρίς να είναι επιβλαβές για μας, χωρίς να κάνουμε εύκολα λάθη και να δίνουμε εύκολα την μπάλα στους αντιπάλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …