Κεντρική Διεθνή Ανυπόμονος για δουλειά

Ανυπόμονος για δουλειά

stimac bayern parousiasi

stimac-bayern-parousiasi

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρασε στην ιστορία και σιγά σιγά οι παίκτες ετοιμάζονται να ενσωματωθούν στις προετοιμασίες των ομάδων τους ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Βλάντιμιρ Στίματς ο οποίος παρουσιάστηκε από τη Μπάγερν Μονάχου και έδειξε ανυπόμονος για δουλειά.

Ο Σέρβος σέντερ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική του ομάδα τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι ένας από τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους “Βαυαρούς” είναι η παρουσία του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2008-2009:

“Για μένα αποτελεί μεγάλη τιμή του να είμαι μέλος ενός εξαιρετικού κλαμπ όπως η Μπάγερν. Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες οι οποίοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Όλα είναι ωραία εδώ, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και αυτό το σημαντικότερο για μένα, όπου και να αγωνίζομαι”, ανέφερε αρχικά ο Στίματς και συνέχισε:

“Ο πρώτος λόγος που προτίμησα να παίξω στη Μπάγερν είναι ο κόουτς Πέσιτς. Πάντα ήταν σαν πατέρας για μένα, με αντιμετώπιζε όχι μόνο ως παίκτη αλλά και ως άνθρωπο. Νοιάζεται για σένα και για το πως φροντίζεις τον εαυτό σου”.

Για το κατά πόσο νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ο διεθνής παίκτης σχολίασε: “Ναι, έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως και άλλοι παίκτες ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, ούτε τη χρειάζομαι κιόλας. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…