Κεντρική Διεθνή Ανακοινώθηκε ο Παπαμακάριος

Ανακοινώθηκε ο Παπαμακάριος

papamakarios gipuzkoa

papamakarios-gipuzkoa

Κάτοικος Ισπανίας θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Μανώλης Παπαμακάριος αφού η Φουενλαμπράδα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Liga Endesa μετά από… διάλειμμα ενός χρόνου.

Ο έμπειρος άσος φόρεσε τη φανέλα τη Χιπούσκοα για μία διετία (2011-2013) πριν μετακομίσει στον Πανελευσινιακό το περσινό καλοκαίρι. Η συμφωνία του Παπαμακάριου με την Φουενλαμπράδα ήταν γνωστή εδώ και κάποιες μέρες, όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο “Επιστροφή στην Ισπανία“, οπότε η επισημοποίηση του “γάμου” ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φουενλαμπράδα, Φέραν Λόπεθ, τόνισε στις δηλώσεις του για την προσθήκη του 34χρονου γκαρντ: “Ήταν το κομμάτι που έλειπε από την περιφερειακή γραμμή της ομάδας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Επίσης είναι ένας παίκτης που θα μας δώσει… χαρακτήρα, ειδικά στις δύσκολες στιγμές”.

Μάλιστα, από ότι φαίνεται ο Παπαμακάριος μίλησε κάποιες φορές με τον Άντι Πάνκο με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού (σ.σ. νυν της Φουενλαμπράδα) να του λέει τα καλύτερα για την ομάδα:

“Του εξήγησα μερικά πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Διαπίστωσα ότι έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει ξανά στην Ισπανία“, επισήμανε στις δηλώσεις του για το νέο του συμπαίκτη ο πολύπειρος φόργουορντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…