Κεντρική Διεθνή Ανακοίνωσε δύο ο ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωσε δύο ο ΑΠΟΕΛ

Mihaljo Pesic apoel

Mihaljo-Pesic-apoel

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του στην Κύπρο, γι’ αυτό και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Έτσι, οι “γαλαζοκίτρινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντέγιαν Τσουπ και του Μιχάιλο Πέσιτς, ήτοι δύο παικτών που γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα στη Μεγαλόνησο και μπορούν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στους πρωταθλητές.

Ο Τσουπ (31, 2μ.02) αγωνίζεται στην Κύπρο από το 2010 ενώ προέρχεται από την Πετρολίνα ΑΕΚ. Ο Σέρβος φόργουορντ έδωσε το “παρών” σε 22 αγώνες με την φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος έχοντας μέσο όρο 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως “γαλαζοκίτρινος” ο Τσουπ τόνισε μεταξύ άλλων: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Είναι μία ομάδα με ιστορία, πολλούς τίτλους και φανταστικό κόσμο. Γνωρίζω τις απαιτήσεις της ομάδας και ευχαριστώ τον προπονητή που με επέλεξε. Ο στόχος παραμένει ίδιος. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ“.

Ο Πέσιτς (33, 2μ.08) μέτρησε μέσο όρο 9,5 πόντους και 6,3 ριμπάουντ σε 11 ματς για το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα την περσινή περίοδο. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ανέφερε στις δηλώσεις του: “Χαίρομαι πραγματικά που ήρθα σε μια ομάδα που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό και έχει ψηλούς στόχους”, υποστήριξε αρχικά ο Πέσιτς και κατέληξε:

“Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος που είμαι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΠΟΕΛ και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά ώστε να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…