Κεντρική Basket League Άρης “Έτοιμος να ανταποκριθώ”

“Έτοιμος να ανταποκριθώ”

lamarcus reed aris media day

lamarcus reed-aris-media day

Έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα ώστε να πετύχει ο Άρης τους στόχους, δήλωσε ο ΛαΜάρκους Ριντ στα πλαίσια της media day της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν και στάθηκε στο καλό επίπεδο των παικτών και των προπονητών.

Αναλυτικά:

“Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο. Είναι καλό όταν βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σου και την πατρίδα σου να υπάρχουν άνθρωποι που σε υποδέχονται ζεστά και να σε κάνουν να νιώσεις αμέσως μέλος της ομάδας. Ο προπονητής είναι καλός, όπως και το υπόλοιπο τιμ. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά”.

Για τη συνεργασία του με τους πόιντ γκαρντ της ομάδας: “Θα κάνω ό,τι θέλουν οι πλέι μέικερ. Οι πόιντ γκαρντ μας είναι αρκετά καλοί. Ο Τόρεϊ Τόμας είναι πολύ καλός παίκτης και θα έχουμε άριστη συνεργασία”.

Για το αν νιώθει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του: “Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μου στην Ευρώπη, απαιτήσεις που υπάρχουν τη φετινή σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για το αν τον ενοχλεί η υπερβολή ζέστη της Θεσσαλονίκης: “Δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα η ζέστη. Κατάγομαι από το Ντάλας, στην πολιτεία του Τέξας όπου ο καιρός είναι πραγματικά ζεστός επομένως είναι φυσιολογικές για μένα αυτές οι συνθήκες. Αυτό που έχει εντυπωσιάσει είναι η θάλασσα. Προσπάθησα να πάω για μπάνιο αλλά έβρεχε, θα το επιδιώξω ξανά αυτή τη Κυριακή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…