Κεντρική Ελλάδα Εθνικές All Star… Χαραλαμπόπουλος

All Star… Χαραλαμπόπουλος

charalampopoulos joy spain efivon

charalampopoulos-joy-spain-efivon

Ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας! Γι αυτό η παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επελέγη στους καλύτερους παίκτες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κερδίζοντας μία ακόμη προσωπική διάκριση. Αν και είναι βέβαιο πως ο ίδιος θα προτιμούσε να έχει κρεμάσει ένα μετάλλιο στο στήθος του.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το Πανευρωπαϊκό με απολογισμό 18.3 πόντους (3ος στη διοργάνωση), 10 ριμπάουντ (5ος στη διοργάνωση), 3.2 ασίστ (15ος στη διοργάνωση), 2.2 λάθη, 1.3 κλεψίματα και 1.6 κοψίματα (7ος στη διοργάνωση), την ίδια ώρα που σούταρε με 66.1% στα δίποντα (1ος στη διοργάνωση), 38.5% στα τρίποντα (13ος στη διοργάνωση) και 77.6% στις βολές (15ος στη διοργάνωση) σε 36.6 λεπτά συμμετοχής (1ος στη διοργάνωση).

Κι όλα αυτά ενώ από αύριο θα έχει στο μυαλό του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι. Εκεί όπου, όπως φαίνεται, πάει… φουριόζος.

Μαζί του, στην καλύτερη πεντάδα επελέγησαν οι Φεντερίκο Μουσίνι (Ιταλία), Στεφάν Λαζάρεβιτς (Σερβία), Ντράγκαν Μπέντερ (Κροατία) και Εγκεμέν Γκιουβέν (Τουρκία), που αναδείχθηκε παράλληλα MVP του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…