Κεντρική Διεθνή “Χτύπημα” με Τόμπκινς

“Χτύπημα” με Τόμπκινς

trey thompkins clippers

trey-thompkins-clippers

Η παρουσία της Νίζνι στους ομίλους της Ευρωλίγκα άνοιξε την… όρεξη των διοικούντων το σύλλογο οι οποίοι προσπαθούν να προσφέρουν τα κατάλληλα “υλικά” στον Άιναρς Μπαγκάτσκις προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Έτσι, η Νίζνι θα έχει και “άρωμα” από το… NBA τη νέα σεζόν καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς με τον Αμερικανό σέντερ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 24χρονος άσος επιλέχθηκε στο Νο37 του ντραφτ του 2012 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στους οποίους έπαιξε την περίοδο 2011-2012. Οι “Κλιπς” τον αποδέσμευσαν πέρσι το Μάρτιο αφού πρόλαβε να αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 2,4 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο την άνοιξη του 2013 κράτησε τον Τόμπκινς μακριά από τα παρκέ για αρκετό χρονικό διάστημα και επέστρεψε στην ενεργό δράση στο φετινό σάμερ λιγκ του NBA όπου είχε μέσο όρο 10,5 πόντους και 4,3 ριμπάουντ. Ο Τόμπκινς αναμένεται να προσθέσει… δύναμη και όγκο κοντά στο καλάθι και γι’ αυτό ακριβώς επιλέχθηκε από τον Άιναρς Μπαγκάτσκις.

“Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Τόμπκινς, ήξερα για το ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων για να τον αποκτήσουν και θεωρώ ότι ήταν μία ιδανική ευκαιρία για τη Νίζνι για να υπογράψει μαζί του. Είναι γεμάτος ενέργεια. Χρειαζόμαστε την επιθετική του άμυνα”, τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας για το μεταγραφικό “χτύπημα” της Νίζνι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…