Κεντρική Διεθνή “Χαμός” με Νούρκιτς

“Χαμός” με Νούρκιτς

nurkic cedevita

nurkic-cedevita

Η αποχώρηση του Γιουσούφ Νούρκιτς από την προετοιμασία της Εθνικής Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015 και η μη επιστροφή σε αυτή εξαιτίας τραυματισμού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την Ομοσπονδία της χώρας να εκδίδει ανακοίνωση και να στρέφεται κατά του παίκτη.

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ωστόσο επικαλέστηκε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο με συνέπεια ποτέ να μην επιστρέψει στην προετοιμασία. Αυτή η κίνηση δεν άρεσε στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας την οποία χαρακτήρισαν ως… απαράδεκτη.

Η Ομοσπονδία της Βοσνίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρθηκε εναντίον της απόφασης του παίκτη να αφήσει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας καθώς, όπως αναφέρεται, ζήτησε επιπλέον άδεια σε σχέση με τους υπόλοιπους διεθνείς (σ.σ. για να διευθετήσει κάποια θέματα με τους Ντένβερ Νάγκετς) αλλά όταν του δόθηκε, ακολούθως δεν γύρισε επικαλούμενος τραυματισμό στα γόνατα τον οποίο θα αντιμετωπίσει με θεραπεία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας κατηγόρησαν τον αθλητή ότι δεν απάντησε ποτέ στα τηλεφωνήματα που του έκαναν ενώ δεν παρέθεσε κάποιο χαρτί που να δικαιολογεί το πρόβλημα που επικαλείται. Η ανακοίνωση καταλήγει ότι αν ο παίκτης δεν αγωνιζόταν στο NBA, θα είχε ήδη τιμωρηθεί, ωστόσο αναμένεται να εξεταστεί στο μέλλον η πιθανότητα επιβολής κυρώσεων με βάση τους νόμους της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση του Νούρκιτς πρόκειται να οδηγήσει σε “αλυσιδωτές” εξελίξεις με τον νεαρό αθλητή να επισημαίνει ότι δεν εγκατέλειψε την προετοιμασία και ότι όντως υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού. Αναμένεται η συνέχεια…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…