Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Φωνάζουν οι Σέρβοι

Φωνάζουν οι Σέρβοι

raduljca kefali pagkosmio

raduljca-kefali-pagkosmio

Η Σερβία ηττήθηκε από τη Γαλλία (74-73) στη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάρη σε βολή του Τζέφρι Λοβέρν ο οποίος κέρδισε φάουλ από τον Στέφαν Γιόβιτς.

Οι Σέρβοι είχαν έντονα παράνομα από τη διαιτησία για αυτή την απόφαση, τα οποία εξέφρασαν και στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση, τόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάσα Τζόρτζεβιτς όσο και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο 47χρονος προπονητής υπογράμμισε: “Θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Παίξαμε καλά. Αλλά πρέπει να επισημάνω πως κάθε λάθος απόφαση που παίρνουν οι διαιτητές είναι εναντίον μας” σημείωσε αρχικά και συνέχισε “δεν μπορέσαμε να βρούμε απάντηση στα τρίποντα τους. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να διαφοροποιήσει την προσέγγιση μας στο τουρνουά γιατί απαιτούμε σεβασμό. Θέλουμε να μας σέβονται όλοι. Παίξαμε καλό μπάσκετ και το αξίζαμε.

Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που απέδειξαν πως μπορούν να νικήσουν τους Ευρωπαίους πρωταθλητές και έδειξαν τεράστια θέληση”.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που ήταν ο κορυφαίος των Σέρβων: “Ρωτήστε τον διαιτητή αν ήταν φάουλ. Η απόφαση ήταν λάθος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά. Όλοι ξέρουν την ποιότητα της Γαλλίας, άλλωστε είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ένα λάθος στο τέλος μας στοίχισε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…