Τσουνάμι

torey thomas

torey-thomas

Μετά από μια μακρά περίοδο νηνεμίας και… αναζήτησης παικτών, ο Άρης δραστηριοποιείται πλήρως στο μεταγραφικό παζάρι κλείνοντας μία μία τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ του. Οι “κίτρινοι” βρίσκονται σε μεταγραφικό οργασμό τις τελευταίες ημέρες καθώς βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση τεσσάρων (!) κινήσεων, σε περιφέρεια και “ζωγραφιστό”.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ενώ κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι τη νέα χρονιά ο Βασίλης Σίμτσακ. Δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας στο πέρασμα των ετών πως έχουν το “know how” για να αποτελέσουν στυλοβάτες της νέας προσπάθειας που γίνεται στον “Αυτοκράτορα“.

Οι “κίτρινοι” δεν σταματούν όμως εκεί αφού απέσπασαν το “ναι” δύο Αμερικανών. Ο λόγος για τους Τόρεϊ Τόμας (φώτο) και ΛαΜάρκους Ριντ.

Ο πρώτος, που στα μέσα της περσινής χρονιάς βρέθηκε κοντά στον Ίκαρο Χαλκίδας, είναι πόιντ γκαρντ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Σολέ, ενώ δεύτερος αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ, βγάζοντας το ψωμί του πέρσι στην Κύπρο με τη φανέλα της ΕΘΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…