Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τοποθέτηση Ζιάγκου

Τοποθέτηση Ζιάγκου

ziagkos kaisariani

ziagkos-kaisariani

Σας γράψαμε πριν από λίγη ώρα ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα… μιλήσει! Και μίλησε… Με ανακοίνωση, που εκδόθηκε μέσω της εταιρίας Sfera Sports Association o Θεσπρωτός τεχνικός εμφανώς ενοχλημένος δήλωσε ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ περήφανος. Παράλληλα, δικαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του eBasket.

H ανακοίνωση:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην μπασκετική ΑΕΚ, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και το χρέος, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε ό,τι αφορά στο όνομά μου.

1) Να καταγγείλω το επαναλαμβανόμενο unfair της χρησιμοποίησης του ονόματός μου εδώ και πολλές μέρες ως πιθανού συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, προκειμένου να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Ουδεμία επίσημη πρόταση έχει γίνει από πλευράς διοίκησης με προσδιορισμένα τον ακριβή ρόλο μου και τους όρους της συνεργασίας.

2) Να ενημερώσω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής μου στο Σύλλογο. Δικαιούμαι να μη δεχτώ το ρόλο του επιλαχόντα υποψηφίου συνεργάτη σε λίστα αναμονής, την ίδια στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο αγωνιστικός και οργανωτικός σχεδιασμός της ομάδας από τη νέα διοικούσα επιτροπή και “εξωτερικούς συνεργάτες” εδώ και καιρό. Πολλώ δε μάλλον όταν βρισκόμαστε στο μήνα Αύγουστο και παραμένουμε απλήρωτοι εγώ και οι συνεργάτες μου από τον Δεκέμβριο του 2013.

Αποχωρώ απ την ομάδα με έναν απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνειας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.

Βαγγέλης Ζιάγκος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…