Κεντρική Basket League Άρης Τη Δευτέρα η “πρώτη”

Τη Δευτέρα η “πρώτη”

ARIS

ARIS

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου ξεκινούν τα “βάσανα” για τους παίκτες του Άρη, καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν στο “Nick Galis Hall” στις 17:30. Θα γίνει μια πρώτη γνωριμία ανάμεσα στους “παλιούς” και τους “καινούριους” και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Απόντες θα είναι οι Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, οι οποίοι θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου καθώς και οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Αλέξανδρος Βεζένκοφ οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις μετά το πέρας των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες και την ολιγοήμερη άδεια που έχουν πάρει, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αύριο (25/8) στις 17:30 θα γίνει στο “Nick Galis Hall” η πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη νέα σεζόν.

Το “παρών” στην “πρώτη” θα δώσουν οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης (θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθεί), Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας, Δημήτρης Σαμαράς.

Απόντες θα είναι οι Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, όπως και οι διεθνείς, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Οι δύο πρώτοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου. Οι Βεζένκοφ, Πάσαλιτς θα τελειώσουν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους στο τέλος του μήνα και μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Άρη στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου, οι φωτογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία παρακαλούνται να βρίσκονται στο “Nick Galis Hall” στις 17:00 για τις απαραίτητες δηλώσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…