Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεχίζουν ΠΑΟΚ και ΞΥΝΗ

Συνεχίζουν ΠΑΟΚ και ΞΥΝΗ

paok omadiki new

 

paok-omadiki-new

Όταν μια συνεργασία κυλάει σωστά τότε είναι λογικό να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση την Πεμπτη (07/08) μέσα από την οποία την ανακοίνωνει την συνέχιση της συνεργασίας του, με τον ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σε ανανέωση της συνεργασίας τους προχωρούν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015. H συνεργασία ανάμεσα στον Όμιλο ΞΥΝΗ και την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 από τη Θεσσαλονίκη, με κοινές δράσεις που ενίσχυσαν τη διασύνδεση ανάμεσα στον αθλητισμό και την εκπαίδευση. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα συνεχίσει και για την επόμενη χρονιά να είναι αποκλειστικός Επίσημος Προμηθευτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., όσον φορά την κατηγορία της εκπαίδευσης.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Το υψηλό επίπεδο σπουδών, οι χιλιάδες απόφοιτοί που στελεχώνουν όλους τους τομείς της αγοράς εργασίας, η βαρύτητα στην άρτια εξειδίκευση των σπουδαστών, τα υψηλά standards επιλογής των καθηγητών και του διοικητικού προσωπικού, η Ευρωπαϊκή διασύνδεση μέσω αποκλειστικών διεθνών συνεργασιών, η εξασφάλιση πιστοποιήσεων καθώς και η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του, καθιστούν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ τον πιο δυναμικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ λειτουργούν οι τομείς σπουδών:

Οικονομίας & Διοίκησης

Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών

Ηλεκτρονικών

Εφαρμοσμένων Τεχνών

Δομικών Κατασκευών

Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε.

Παιδαγωγικά

Ομορφιάς

Υγείας

Επισιτισμού & Τουρισμού

Μηχανολογίας & Μεταφορών

Ναυτιλιακά

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοργανώνουν κάθε χρόνο το XINIS EDU FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, με δεκάδες δωρεάν ειδικές διαλέξεις και σεμινάρια.

Το ανώτερο επίπεδο σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ επικυρώνεται από τις σημαντικές συνεργασίες με φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπως με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και με πολλούς άλλους.

iek ksuni-sunergasia-paok

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Τηλ.: 2310552406, www.iekxini.edu.gr, iek@xinis.net

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…