Κεντρική Basket League Άρης Στα βάσανα οι “μικροί”

Στα βάσανα οι “μικροί”

aris efivoi

aris-efivoi

Την έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες ανακοίνωσε ο Άρης. Οι ακαδημίες της ομάδας παρουσιάζουν εξαιρετική οργάνωση και οι άνθρωποι του Συλλόγου περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση. Οι προπονήσεις, μάλιστα, δε θα γίνονται στο Nick Galis Hall, αλλά στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι υπεύθυνοι ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνουν ότι οι εγγραφές στις Ακαδημίας ξεκινούν στις 25/8, στα γραφεία που βρίσκονται κάτω από τη θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες από 19:00 μέχρι 21:00. Οι ακαδημίες του ΑΣ ΑΡΗΣ υπό νέα καθοδήγηση και οργάνωση θα στεγάζονται στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στα 2 γήπεδα της θύρας 3 και της θύρας 1. Η πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών θα γίνει τη Δευτέρα 8/9.

Τηλ. Επικοινωνίας:
Γραφείο μπάσκετ (θύρα 3): 2310 – 309192 (κα. Ειρήνη Τσομπανίδου)
Διευθυντής Ακαδημιών: Βασίλης Λυπηρίδης: 6944554553
Άκης Κοτανίδης: 6944726537
Σάκης Μπάλτου: 6983743911
Γραφείο ΑΣ: 2310 – 305402 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00 έως 17:00)”.

Στα βάσανα οι Παμπαίδες

Την έναρξη των προπονήσεων του παμπαιδικού τμήματος ανακοίνωσε ο Άρης. Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 25/8, ενώ αναφέρονται και οι αθλητές που καλούνται να παραβρεθούν σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρη: “Ανακοινώνεται η έναρξη των προπονήσεων της παιδικής και παμπαιδικής ομάδας για την περίοδο 2014-2015. Η πρώτη συγκέντρωση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/8 και ώρα 16:30 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (θύρα 3).

Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές να παρευρεθούν με την αθλητική τους περιβολή: Καμπίτσης Αλέξανδρος, Βαλούμας Γιάννης, Λούσης Γρηγόρης, Δερμανόπουλος Σταύρος, Παντόπουλος Ιάσων, Αλτίνης Κωνσταντίνος, Λούπος Αναστάσιος, Καλαϊτζάκης Γεώργιος, Καλαϊτζάκης Παναγιώτης, Χατζόπουλος Σάββας, Καλαϊτζίδης Δημήτριος, Γκούθας Γιώργος, Εφόπουλος Παναγιώτης, Πυδαράκης Κωνσταντίνος, Κογκαλίδης Δημήτριος, Κομιανίδης Μιχαήλ, Ζούντσιος Γεώργιος, Βλάσιος Κωνσταντίνος, Σιδηρόπουλος Γιάννης, Καραβασίλης Δημήτριος, Μπονίντας Γεώργιος, Φλιώνης Νεκτάριος, Κώττης Αλέξανδρος, Κοτρώτσιος Γεώργιος, Αλεξιάδης Θεόδωρος”

Ακολουθούν οι Έφηβοι

Εκτός από το παμπαιδικό τμήμα του Άρη και το εφηβικό τμήμα βρίσκεται στην αφετηρία της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 25/8 προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση στο Nick Galis Hall, με τον προπονητή των Πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρη Μπουσβάρο, να καλεί 16 παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται η έναρξη των προπονήσεων της εφηβικής ομάδας για την περίοδο 2014-2015. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/8 και ώρα 20:15 στην σάλα Nick Galis Hall στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές να παρευρεθούν με την αθλητική τους περιβολή: Πασχαλίδης Τάσος, Φλιώνης Δημήτριος, Σιδηρόπουλος Λάζαρος, Σπανόπουλος Στέφανος, Παουλεάνου Πάρις, Σιδηρόπουλος Θωμάς, Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος, Τσιροπούλης Τάσος, Λαζαρίδης Νικόλας, Λούσης Αναστάσιος, Φώτογλου Μπάμπης
Μέλλιος Θωμάς, Καρασίμος Ιωάννης, Σαββίδης Πέτρος, Μαστροδημήτρης Αλέξανδρος, Βαγιωνάς Αθανάσιος.

Προπονητής: Δημήτρης Μπουσβάρος: 6932570320
Τεχν. Σύμβουλος: Νικόλαος Χασόπουλος: 6972707082

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…