Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ραντεβού με Γαλακτόπουλο

Ραντεβού με Γαλακτόπουλο

galaktopoulos petros

galaktopoulos-petros

Έχουν πέσει οι τόνοι στην ΑΕΚ. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τη νέα εταιρία και προφανώς, το άγχος μεγαλώνει για τους οπαδούς της.

Ασαφές παραμένει και το (παραλίγο) διοικητικό ρόστερ, αφού πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι… έκαναν πίσω όλοι όσοι πριν από ενάμιση μήνα έστησαν το “διευθυντήριο” της Γλυφάδας και “έταζαν” επιχειρηματίες από Ελλάδα ή από εξωτερικό. Πάντως, για την ερχόμενη Τρίτη (26/8) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον πρόεδρο της διοίκησης του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο και ενδεχομένως και με τον γενικό διευθυντή Βασίλη Κάκκο.

Τις επαφές για την πιθανή νέα έδρα της “Βασίλισσας”, όπως πρώτο έγραψε το eBasket από τις 13 Ιουλίου (στο ρεπορτάζ με τίτλο “Η βόμβα δεν… έσκασε“), έχει αναλάβει παράγοντας, ή περίπου παράγοντας, εκτός ΑΕΚ, με μακρά διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ. Λογικά, θα δώσει το “παρών” και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, στη συνάντηση.

Υπενθυμίζεται, ότι το ΟΑΚΑ είναι πανάκριβο για τα δεδομένα της “Ένωσης”, γι’ αυτό και ο λόγος της παρέμβασης του διαμεσολαβητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…