Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Πλήγμα” με Νέντοβιτς

“Πλήγμα” με Νέντοβιτς

nemanja nedovic serbia

nemanja-nedovic-serbia

Η χθεσινή φιλική νίκη της Σερβίας επί της Βοσνίας αποδείχθηκε “πύρρειος” αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε και υπάρχει πιθανότητα να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Ο 23χρονος γκαρντ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, αναμένεται να τεθεί νοκ άουτ για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι μόνο με… θαύμα θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 30 Αυγούστου.

Αν τυχόν επαληθευτούν οι προβλέψεις, τότε θα πρόκειται για ένα σημαντικό “πλήγμα” για τους “πλάβι” αφού θα περιοριστούν οι ποιοτικές λύσεις στην περιφερειακή τους γραμμή. Ο γιατρός της Εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, μίλησε σε σερβικά ΜΜΕ και προσδιόρισε την κατάσταση της υγείας του άσου των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς:

“Κατά πάσα πιθανότητα έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Την Τετάρτη θα επιστρέψει στο Βελιγράδι προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας, τότε θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες”.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σάσα Τζόρτζεβιτς, να περιμένει πως και πως να διαψευστούν οι εκτιμήσεις για τον Νέντοβιτς. Ο διεθνής παίκτες έπαιξε φέτος σε 24 παιχνίδια με το Γκόλντεν Στέιτ έχοντας μέσο όρο 1,1 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…