Κεντρική Διεθνή Περιμένει Μπρουκς

Περιμένει Μπρουκς

MarShon brooks

MarShon-brooks

Μπορεί η περίπτωση του Ε’ Τάουν Μουρ να απομακρύνεται, ωστόσο η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό με επίκεντρο το NBA καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο “εκλεκτός” του Λούκα Μπάνκι ακούει στο όνομα… ΜαρΣόν Μπρουκς με τις δύο πλευρές να απέχουν μία ανάσα από τη συμφωνία. Σύμφωνα με αμερικανικά και ιταλικά ΜΜΕ, η πρόταση της Αρμάνι προς τον 25χρονο γκαρντ/φόργουορντ είναι εξαιρετική και αναμένεται η θετική απάντηση του Αμερικανού άσου. Βέβαια, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Στο κείμενο με τίτλο “Τα βρήκε με Μουρ” γράψαμε για την επικείμενη απόκτηση του Ε’ Τάουν Μουρ από την Αρμάνι Μιλάνο. Όμως από ότι φαίνεται αυτή η περίπτωση “ναυαγεί”.

Ο 25χρονος γκαρντ δεν απάντησε στην προσφορά της ιταλικής ομάδας εντός της δοθείσας προθεσμίας (έληγε χθες), με συνέπεια ο Λούκα Μπάνκι να κοιτάζει αλλού προκειμένου για ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ιταλικής ομάδας.

Δύο ομάδες από το NBA φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον Μουρ ο οποίος “χρονοτριβεί” από τη στιγμή που έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στο NBA. Από την άλλη η Αρμάνι δεν μπορεί να περιμένει για πολύ, γι’ αυτό και προς το παρόν αφήνει στην άκρη τον Μουρ και ασχολείται με τον Μπρουκς.

Ο τελευταίος δεν έχει ψαχτεί ποτέ εκτός… NBA αφού από το 2011, όταν επιλέχθηκε στο Νο 25 του ντραφτ από τους Μπόστον Σέλτικς μέχρι φέτος, πάντα έβρισκε συμβόλαιο. Οι Μπρούκλιν Νετς, οι Μπόστον Σέλτικς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν οι σταθμοί του Μπρουκς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο 25χρονος άσος διατηρεί τις επιφυλάξεις του ως προς το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αλλά δεν μένει αδιάφορος μπροστά στην πρόκληση να παίξει στην Ευρωλίγκα, την ώρα που το ενδιαφέρον από το NBA δείχνει… μειωμένο.

Συνολικά ο Μπρουκς έχει παίξει σε 164 παιχνίδια για την κανονικά διάρκεια του NBA έχοντας μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…