Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πανέτοιμοι οι Παίδες

Πανέτοιμοι οι Παίδες

manouselis

manouselis

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρίχνονται οι Παίδες που στην πρεμιέρα της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν την οικοδέσποινα Λετονία και άπαντες δηλώνουν ανυπόμονοι για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Την Πέμπτη, η Εθνική κοντράρεται με τη Βοσνία, ενώ την Παρασκευή κλείνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με την αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε τους: Μιχάλη Λούντζη, Δημήτρη Μωραϊτη, Διογένη Γοργόνη, Ανδρέα Σκουφή, Θανάση Μπολάτογλου, Χρήστο Χούτρα, Δημήτρη Χατζηκυριακίδη, Βασίλη Χρηστίδη, Ευστάθιο Παπαδάκη, Γιώργο Τάρλα, Διονύση Τάταρη και Δημήτρη Κουρέπη.

Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη δεν βλέπουν την ώρα για το τζάμπολ, κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις τους λίγες ώρες πριν τη μεγάλη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι Έλληνες παίκτες:

Διογένης Γοργόνης: “Είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που έχω ως αθλητής. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Ανδρέας Σκουφής: “Είναι μεγάλη τιμή που φοράω το εθνόσημο. Αισθάνομαι περήφανος από τη συμμετοχή μου στην Εθνική. Είμαστε δεμένη, μια οικογένεια, κάποιοι γνωριζόμαστε από τις ομάδες μας, ωστόσο μέσα από τη σκληρή δουλειά όλο το χρόνο και μέσα από τα τουρνουά, είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό”.

Χρήστος Κούτρας: “Στοχεύουμε όσο μπορούμε πιο πολύ ψηλά. Θα πάμε δυνατά, όπως μας λέει και ο κόουτς. Σημασία έχει να είμαστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό μας. Μέσα από τα φιλικά έχουμε διορθώσει τα όποια μειονεκτήματα είχαμε σαν ομάδα”.

Ευστάθιος Παπαδάκης: “Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή και μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Έχουμε παίξει σε πολλά φιλικά, σε άλλα πήγαμε καλά σε άλλα όχι. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο”.

Διονύσης Τάταρης: “Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μου στην Εθνική. Είναι τεράστια εμπειρία και μέσα από τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες για μια καλή πορεία”.

Δημήτρης Κουρέπης: “Αισθάνομαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα και ομαδικά θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία σε αυτό το Ευρωπαϊκό. Στο χέρι μας είναι οι πιθανότητες για διάκριση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…