Κεντρική Διεθνή “Παιχνίδι” Μπάρτσα – Βασιλειάδη

“Παιχνίδι” Μπάρτσα – Βασιλειάδη

vasileiadis lithuania

vasileiadis-lithuania

Τον τρόπο για να καλύψει το κενό του Κώστα Παπανικολάου αναζητά η Μπαρτσελόνα και όσο οι μέρες περνούν, τόσο περισσότερο ο χρόνος πιέζει, γεγονός που σημαίνει ότι οι Καταλανοί πρέπει να καταλήξουν άμεσα στην τελική τους επιλογή.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης, οι Ισπανοί παρουσιάζουν τον Κώστα Βασιλειάδη ως έναν σοβαρό υποψήφιο για να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του στη θέση  “3” στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Βασιλειάδης έχει σημαντική εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ως δεδομένη παρουσιάζεται η επιθυμία του να επιστρέψει στην ACB, κάτι που τον οδήγησε στο να απορρίψει προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όλα αυτά τα στοιχεία δεν περνούν απαρατήρητα από τον Πασκουάλ, ενώ το γεγονός ότι είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα μπορεί να συντελέσει στο να ολοκληρωθεί η δουλειά άμεσα!

Κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην περίπτωση του Ρομέιν Σάτο, ο οποίος αρέσει στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Βασιλειάδης, από την πλευρά του, δεν έχει παρά να περιμένει να… χτυπήσει το τηλέφωνό του, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν θα τη σκεφτεί δεύτερη φορά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…