Κεντρική Basket League Άρης Οι αφανείς ήρωες

Οι αφανείς ήρωες

dimitris priftis

dimitris-priftis

Την παρουσίαση στο ευρύ κοινό των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη ανέλαβε η ΚΑΕ Άρης, η οποία μέσω επίσημης ανακοίνωσης προβάλλει τους Θωμά Νίκου, Σάββα Καμπερίδη και Παναγιώτη Ζαλλόγο.

Μπορεί, λοιπόν, στο στρατόπεδο του Άρη άπαντες να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την απόφαση της FIBA για την απαγόρευση των μεταγραφών, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, είτε με το ένα είτε με το άλλο σενάριο.

Η παρουσίαση των συνεργατών από την ΚΑΕ Άρης:
Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλαβε το «χτίσιμο» του «νέου» ΑΡΗ και κάθε «καπετάνιος» για να κουμαντάρει το «καράβι» χρειάζεται δίπλα του ικανό επιτελείο. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. παρουσιάζει τους συνεργάτες του χεντ κόουτς της ομάδας.

ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΥ
Ο Θωμάς Νίκου θα δουλέψει για τρίτη φορά στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη. Γεννημένος το 1972, είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών, με ειδικότητα στο μπάσκετ. Από το 1998, οπότε πήρε το πτυχίο του, μέχρι και το 2000 δούλεψε στις Ακαδημίες Μπάσκετ του Α.Ο.Γλυφάδας, ενώ παράλληλα από το 1998 έως και το 2001 ήταν 1ος ασίσταντ κόουτς στην αθηναϊκή ομάδα.

Το 2002-03 ήταν ασίσταντ κόουτς στον στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ την περίοδο 2004-05 ήταν ο χεντ κόουτς του Αιγάλεω.. Το 2005-06 ανέλαβε διπλή αποστολή, αφού ήταν ασίσταντ στην ανδρική ομάδα του Σπόρτινγκ και πρώτος προπονητής στη γυναικεία.

Το 2006 επέστρεψε στο Αιγάλεω όπου έμεινε ως το 2009 ως βοηθός και στη συνέχεια ανέλαβε την Ολυμπιάδα Πατρών ως χεντ κόουτς. Το 2010 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Δημήτρη Πρίφτη, στο πλευρό του οποίου έμεινε για δύο χρόνια στην Καβάλα. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί και τη σεζόν 2012-13 στον Ίκαρο Καλλιθέας.

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Γεννημένος στις 10/08/1978, ο Σάββας Καμπερίδης έκανε καριέρα ως παίκτης από το 1998 ως το 2012, περνώντας τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη ΜΕΝΤ.
Η πρώτη του «γνωριμία» με τον ΑΡΗ έγινε ως καλαθοσφαιριστής, τη σεζόν 2005-06 όταν η ομάδα στο τέλος της χρονιάς επέστρεψε στην Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια.
Ως κόουτς εργάστηκε στις ακαδημίες της GBA και ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν αυτός που του εμπιστεύτηκε μία θέση στο τεχνικό τιμ του ΑΡΗ, στο οποίο παραμένει μέχρι σήμερα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΛΟΓΓΟΣ
Ο Παναγιώτης Ζάλογγος γεννήθηκε στις 15/07/1974 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εργοφυσιολογία.
Πριν από τον ΑΡΗ, μέλος του οποίου είναι από πέρυσι, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες ως γυμναστής. Δούλεψε στο ICBS, τον Ηρακλή, τον ΚΑΟΔ, τον Ερμή Λαγκαδά και τη Γουμένισσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…