Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ξεκινούν οι ακαδημίες

Ξεκινούν οι ακαδημίες

apollonas akadimies

apollonas-akadimies

ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας ανοίγουν ξανά τις πύλες τους από το Σάββατο 30 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Επιπλέον, ενημέρωσε σχετικά με τις ηλικίες που πρέπει να είναι τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν, τους προπονητές, τους στόχους των ακαδημιών καθώς και τους τρόπους πληρωμών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Από το Σάββατο 30 Αυγούστου ξεκινούν πάλι οι προπονήσεις της ακαδημίας basket και volley του Απόλλωνα Πάτρας. Οι μικροί αθλητές μπορούν να έρχονται για την εγγραφή τους τα πρωινά των Σαββατοκύριακων 9:00-12:00 στο κλειστό αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα , Αριστοτέλους 11 Περιβόλα Πάτρών (πίσω απο το εμπορικό κέντρο carefour). Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννημένα απο το έτος 1998 έως το 2009 και λειτουργούν από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο κάθε έτους.

Και για τη φετινή χρονιά κύριος στόχος τηs Ακαδημίας είναι η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων, εφοδίων και φίλαθλης συμπεριφοράς για τους αθλητές μας και κατ’ επέκταση η συμβολή στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της προσωπικότητας και της κοινωνικοποίησης τους. Το έμπειρο προπονητικό επιτελείο του basket και του volley έχει αναπτυξιακό προπονητικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις κάθε ηλικιακές ανάγκες. Υπεύθυνος προπονητής των προγράμματων της ακαδημίας μπάσκετ είναι ο Γιώργος Τσιγκιρδίνης.

Οι προπονήσεις γίνονται στα τρία κλειστά γήπεδα του Συλλόγου σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και σε συνδιασμό με την ακαδημία του βόλει ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή αδελφών. Από φέτος υπάρχει η δυνατότητα των δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά που θα έρθουν για πρώτη φορά στην ακαδημία του Απόλλωνα έτσι ώστε αφενός να αξιολογηθεί το επίπεδό τους και αφετέρου τα ίδια τα παιδιά να δοκιμάσουν της δυνατότητές τους και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά στην οικογένεια του Απόλλωνα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμών των συνδρομών με πιστωτική κάρτα με ειδικές εκπτώσεις (10 άτοκες δόσεις), ενώ με κάθε εγγραφή κάθε γονιός θα γίνεται συμμέτοχος στην ΚΑΕ Απόλλων Πατρών με μία μετοχή. Στην πορεία θα ανακοινωθούν προσφορές και προνόμια που θα αφορούν τα μέλη των Ακαδημιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας μπάσκετ Γιώργο Τσιγκιρδίνη ( τηλέφωνο 6936648605 ) στην ιστοσελίδα www.apollonpatras.gr/academies.htm“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…