Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Ξέσπασμα Καζάκου

Ξέσπασμα Καζάκου

basketa9

basketa9

Ο Μιχάλης Καζάκος απέστειλε μια επιστολή στον ΠΣΑΚ, όπου γνωστοποίησε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες, λόγω της αισχρής αδιαφορίας που επέδειξε και συνεχίζει να δείχνει η ομάδα του, ο Ηρακλής.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ στις 14/9/2013 κι ενώ έπαιζα, αισθάνθηκα μούδιασμα στον αντίχειρα.

Ο γιατρός της ομάδας, δεν μου είπε κάτι σαφές. Την άλλη μέρα στην προπόνηση, το μούδιασμα παρέμενε και μου είπαν να συνεχίσω και να το δούμε πάλι μετά από 2-3 μέρες.

Το μούδιασμα όμως, πήγε σε όλη την παλάμη.

Στις 24/9, έκανα μαγνητική εγκεφάλου-αυχένα. Η μαγνητική εγκεφάλου ήταν καθαρή. Στον αυχένα όμως, είδαν μια κύστη άλλα μου είπαν για μια πολύ μικρή κήλη, η οποία θα περνούσε με χάπια κορτιζόνης. Παράλληλα, φοβόντουσαν για σκλήρυνση και με έβαζαν να παίξω, ενώ υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο!

Το μούδιασμα δεν υποχωρούσε και ένα μήνα μετά, στις 23/10, κάνω δεύτερη μαγνητική που δείχνει μεγάλη κήλη, η οποία έχει κόψει κάποια νεύρα και εισχωρούσε στο νωτιαίο μυελό, προκαλώντας μου μυελοπάθεια.

Μου είπαν να μπω άμεσα για χειρουργείο. Αρνήθηκα  όμως διότι έχασα την εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που με μεταχειρίστηκαν έτσι και πήγα σε 2 άλλους γιατρούς,  οι οποίοι είπαν, ότι το πρόβλημα φαίνεται και στην πρώτη μαγνητική και ότι κακώς με έβαζαν να παίξω.

Δύο μήνες μετά, έκανα το χειρουργείο με γιατρό που επέλεξε η ομάδα. Η ασφαλιστική κάλυπτε το 80% και το υπόλοιπο η ομάδα. Τα νοσήλια,  πέρα από αμοιβές,  ήταν 1000€.

Στους τρεις μήνες που περίμενα να βάλουν τα χρήματα, η ομάδα με έβγαλε έμμεσα από το σπίτι, αφού μου είπαν, ότι δεν μπορούν και να με πληρώνουν και εμένα και το σπίτι.

Αποφάσισα να μείνω σε φίλους και στην κοπέλα μου στο εξωτερικό, αφού γονείς δεν έχω, χωρίς η ομάδα να έχει πρόβλημα, αφού αγωνιστικά, δεν μπορούσα να βοηθήσω.

Η συμφωνία ήταν 400€  το μήνα, για σπίτι κ φαΐ και πληρώθηκα μέχρι τον  Νοέμβριο.

Γυρνώντας από το εξωτερικό, μετά από 2 μήνες, το νοσοκομείο μου είχε στείλει εξώδικο για τα νοσήλια και ο γιατρός μου ζήτησε την αμοιβή του.

Απευθύνθηκα στον πρόεδρο  κ. Αποστολίδη και μου είπε να μιλήσω με τον team manager της ομάδας Αντ. Σαμαρά. Μιλάω μαζί του και μου λέει, μίλα με τον πρόεδρο! Μάλλον ήμουν κάποιο είδος παιχνιδιού γι’ αυτούς!

Η ασφαλιστική έβαλε σε λογαριασμό μου 2500 χιλιάδες ευρώ. Ήταν μέρες του Πάσχα και ζητάω από τον πρόεδρο έστω 50€ να περάσω και γέλασε και μου είπε να βγάλω από τα χρήματα της ασφαλιστικής και να πω στον γιατρό ότι τα έφαγα.

Βγάζω τα χρήματα, δίνω 1000€ στα νοσήλια, για να μην έχω θέμα, δίνω 1100€ στον γιατρό και κρατάω 400€ για μένα διότι ήμουν 5 μήνες απλήρωτος (ενώ σχεδόν όλοι πληρωνόντουσαν στην ομάδα ή ήταν πίσω 2-3 μήνες) και αυτοί θα έδιναν στον γιατρό τα υπόλοιπα. Ο  γιατρός νευρίασε και δεν με δεχόταν και μόνο τηλεφωνικώς έλεγε κάποια πράγματα στη θεία μου, που αν δεν ήταν, δεν θα ήξερα  πως να τα χειριστώ όλα αυτά και τι να κάνω.

Σήμερα, τόσους μήνες μετά, τίποτα δεν λύθηκε και οι ίδιοι μάλλον θα γελάνε μεταξύ τους διότι απ’ ότι φάνηκε, δεν έχουν ιδέα τι είναι ομάδα, τι είναι σύλλογος και πως πρέπει να συμπεριφέρονται σε έναν τραυματία παίκτη της ομάδας, αλλά και σε μία συμφωνία των 400€ που είναι κάτω από τα όρια των ανθρωπίνων αναγκών.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από τους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πρεσβευτές του αθλητισμού, παράγοντες ενός τόσο ιστορικού σωματείου που κατά την άποψή μου σε επίπεδο ανθρωπιάς το καταντήσανε μικρότερο και από ερασιτεχνικό.

Μιχάλης Καζάκος αθλητής Ηρακλή Θεσσαλονίκης!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…