Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νέες γενιές ΠΑΟΚτσήδων”

“Νέες γενιές ΠΑΟΚτσήδων”

dedas paok

dedas-paok

Ο… υπαρχηγός του Πάοκ, Γιώργος Δέδας, ο οποίος διανύει την τέταρτή του σεζόν στο Δικέφαλο του Βορρά, προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ και τα όσα είπε έχουν βαρύνουσα και ιδιαίτερη σημασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Για τις προσθήκες των νέων παικτών: “Τα τρία παιδιά που έπαιζαν στον Πανιώνιο τα γνωρίζουμε καλά και θα τους βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι αγωνίζονταν και πέρσι στην Ελλάδα. Έτσι θα προσαρμοστούν πιο γρήγορα. Ο Αμερικάνος που ήρθε είναι πλέι μέικερ και ρούκι και χρειάζεται χρόνο. Έχω καλή διαίσθηση για την ομάδα, Θετική ενέργεια πάντα.

Για τους στόχους της νέας σεζόν: Πρώτα απ’ όλα τους στόχους τους θέτει ο προπονητής και η διοίκηση. Εγώ θέλω να ξανακάνουμε μία γενιά καινούργιων Παοκτσήδων! Η ομάδα είχε επιτυχίες την δεκαετία του ’90 και ανάγκασε έτσι τον κόσμο να αγαπήσει τον Παοκ και το μπάσκετ. Αυτό θέλω να κάνουμε και εμείς.

Για την αυξημένη κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας: Νομίζω ότι είναι καλό που ο κόσμος έρχεται και παίρνει διαρκείας. Ποιος μπορεί να είναι ο στόχος; Εγώ θέλω να έχουμε 8000 διαρκείας! Η κίνηση είναι πιο αυξημένη από πέρυσι και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι. Έχουμε ακόμη δρόμο, περίπου οκτώ εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Παίζοντας καλό μπάσκετ ο κόσμος θα έρθει να μας δει. Αυτός είναι ο στόχος, γιατί η κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα είναι κάτι ουτοπικό. Αν καταφέρουμε σε μία πενταετία να έχουμε για παράδειγμα 5.000 διαρκείας, αυτό θα είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Για το πως βλέπει την ομάδα φέτος: Η ομάδα είναι καλή. Εμείς απλά θέλουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από πέρσι και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να δει την ομάδα. Φέτος θα έχουμε περισσότερους Αμερικάνους, και πιστεύω ότι το στυλ μας θα γίνει πιθανότατα πιο γρήγορο. Όλα είναι θέμα του προπονητή βεβαίως, αλλά από την φύση τους οι Αμερικανοί δίνουν έναν πιο γρήγορο στυλ στην ομάδα. Τα πάντα, όμως θα φανούν στο γήπεδο.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και το Eurocup: Γνωρίζοντας ότι πέρσι ομάδες με τέσσερις νίκες προκρίθηκαν κι εμείς με πέντε δεν τα καταφέραμε σίγουρα μας πείραξε. Φέτος ίσως είναι πιο εύκολα τα πράγματα που προκρίνονται 4 από κάθε όμιλο, αλλά από την άλλη θα είναι πιο δύσκολο το επίπεδο των ομάδων. Για το Κύπελλο σίγουρα τα νοκ άουτ ματς έχουν ιδιαιτερότητες. Να γίνουμε ομάδα πρώτα, γιατί μας λείπουν και τέσσερις παίκτες και σε έναν μήνα τα λέμε ξανά.

Για την παρουσία νέων παικτών στην ομάδα: Πρέπει να συμμετέχουν νέα παιδιά κι από το εφηβικό στην ομάδα. Τώρα βέβαια, υπάρχει και ο Αντώνης Κόνιαρης που έφυγε και πήγε στον Παναθηναϊκό, σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή την στιγμή. Για μένα είναι θετικό αυτό, είναι διαφήμιση για τον Πάοκ και το πρόγραμμά του. Κατά πόσο θα μπορέσουν να παίξουν στην Α1 και να πρωταγωνιστήσουν είναι ένα θέμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …