Κεντρική Basket League Άρης “Μια ομάδα μαχητών”

“Μια ομάδα μαχητών”

andrew naymick

andrew-naymick

O Άντριου Νέιμικ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, που συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά εν όψει της νέας περιόδου, χωρίς το βάρος της τιμωρίας που είχε επιβάλλει η FIBA στις πλάτες του.

Ο 29χρονος σέντερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως ο Άρης θα αποτελεί μια άκρως μαχητική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Νιώθω υπέροχα που έρχομαι στον Άρη. Είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω στην ελληνική λίγκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική“.

Για το τι γνωρίζει αναφορικά με τη νέα του ομάδα: “Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα μέσω του ίντερνετ. Έχω αντιμετωπίσει τον Άρη ως παίκτης της Νίμπουργκ και πήρα μία γεύση από τη Θεσσαλονίκη, την οποία ανυπομονώ να μάθω καλύτερα.

Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, η οποία έχει πολύ κόσμο που μπορεί να την ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και πιστεύω να έχουμε μία καλή χρονιά”.

Για το στυλ παιχνιδιού του: “Μίλησα με τον κόουτς και ξέρει καλά το παιχνίδι μου. Είμαι σκληρός παίκτης, με έφεση στο πικ εντ ρολ και μπορώ να σκοράρω και από μέση απόσταση. Χρησιμοποιώ το ύψος μου για να είμαι αποτελεσματικός στην άμυνα, η οποία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι”.

Απευθυνόμενος στον κόσμο του Άρη: “Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξουν και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε. Να παρουσιάσουμε μία ομάδα μαχητών που θα παλεύει μέχρι τέλους στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…