Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Με τον Ρόουζ οδηγό… (vid)

Με τον Ρόουζ οδηγό… (vid)

rose usa

rose-usa

Μπορεί να λείπουν σχεδόν όλοι οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Team USA φείδεται ταλέντου. Το κάθε άλλο. Η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι συνεχίζει να στέλνει μήνυμα υπεροχής προς πάσα κατεύθυνση καθώς χθες το βράδυ επιβλήθηκε της Βραζιλίας με 95-78, αν και η τελική διαφορά μοιάζει μάλλον πλασματική με βάση την εικόνα του αγώνα μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου.

Πέραν της νίκης και της καλής εμφάνισης, η “Αστερόεσσα” έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού ο Ντέρικ Ρόουζ δείχνει να πατά γερά στα πόδια του. Δείχνει να έχει επιστρέψει υγιής και να μπορεί να “ντυθεί” ηγέτης στην Ισπανία προκειμένου να οδηγήσει τις ΗΠΑ στην κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου.

Προετοιμαζόμουν γι αυτό εδώ και πολύ καιρό. Ενδεχομένως, αν αυτό το παιχνίδι γινόταν πριν μερικές εβδομάδες να μην ήμουν τόσο συναισθηματικός, αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι υπέροχα. Κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι το μόνο που με χαροποιεί. Δεν χάσαμε. Αν χάναμε, όλη η συμπεριφορά μου θα ήταν διαφορετική“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “D-Rose”.

Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ της Αμερικής ήταν ο Άντονι Ντέιβις (20 πόντοι), ενώ τον ακολούθησαν οι Τζέιμς Χάρντεν (18 πόντοι) και Κένεθ Φαρίντ (11 πόντοι), την ίδια ώρα που στην αντίπερα όχθη ξεχώρισε ο Τιάγκο Σπλίτερ, που σημείωσε 16 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…