Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μεγάλη τιμή η ΑΕΚ, αλλά…”

“Μεγάλη τιμή η ΑΕΚ, αλλά…”

tsamis

tsamis

Παναγιώτης Γιαννάκης… δεν υπάρχει για την ώρα. Ο τέως Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει αποστασιοποιηθεί μέχρι νεοτέρας από τα της ΑΕΚ, πάντως είναι γεγονός ότι ακούστηκε το όνομα του Αγγέλου Τσάμη. Η “είδηση” δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και από ποιον να επιβεβαιωθεί;

Πάντως, ο άσσος του Κολοσσού μίλησε σε οπαδικό σάιτ (aekbcfans.gr) και έκλεισε την πόρτα στην ΑΕΚ πριν καν ανοίξει…

Ο Τσάμης δήλωσε: “Μεγάλη τιμή και μόνο ν’ αναφέρεται το όνομα μου. Πόσω μάλλον εάν είμαι και εισήγηση του κόουτς που εκτιμώ απεριόριστα και είναι αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός Ελλάδος. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, είχα την ευτυχία να φορέσω την φανέλα της αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός με κράτησε εκτός και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την χρονιά.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να γίνουν όλες οι σωστές κινήσεις διοικητικά και όχι μόνο ώστε να εμφανισθεί η ΑΕΚ όχι απλά σαν μια ομάδα που συμμετέχει στην Α1 αλλά σαν ομάδα που πρωταγωνιστεί όπως πρέπει άλλωστε. Προσωπικά είμαι παίκτης του Κολοσσού Ρόδου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και εκτός των άλλων δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι ασχολούνται με το όνομα μου για την ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…