Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Λύγισε” από τη Ρωσία

“Λύγισε” από τη Ρωσία

tsichlaki korasidon

tsichlaki-korasidon

Έχασε από έναν… Έλληνα!
Η Εθνική ομάδα των Κορασίδων δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρωσία (58-43), αφού ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Έτσι, η ομάδα της Άννα Αρκιπόβα (που έχει ως αρχηγό αποστολής τον “δικό μαςΣτράτο Κωσταλά) πήρε τη νίκη, στηριζόμενη στη φροντ λάιν της.

Παρά την ήττα, όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το εισιτήριο για τη β’ φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας, εκεί όπου θα κυνηγήσει το… θαύμα. Ήτοι, την πρόκριση στα προημιτελικά, που θα σημάνει και την εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη “γαλανόλευκη” να είναι κοντά στο σκορ, κυρίως γιατί δεν επέτρεψε στη Ρωσία να επιβάλλει από νωρίς τον δικό της ρυθμό. Σταδιακά όμως, αυτό άλλαξε αφού στο “ζωγραφιστό” οι περισσότερες μάχες είχαν ως νικήτριες της Ρωσίδες.

Με αυτό ως άρμα μάχης άλλωστε, η Ρωσία κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ σημαντικά, περιορίζοντας σε δεύτερο ρόλο την Ελλάδα που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Ειδικά από τη στιγμή που υστερούσε τόσο πολύ στα ριμπάουντ (50 έναντι 34) και στα δίποντα (31% έναντι 42.5%).

Τα δεκάλεπτα: 8-8, 16-25, 24-46, 43-58.
ΕΛΛΑΔΑ (Σόφτσης): Τζουγκράκη, Βιντσιλαίου 13, Τσουκαλά 12 (2), Αλεξίου 2, Κολλάτου 13 (1), Σταυρόπουλος 2, Δημητριάδου, Παπαρδέλα, Γεροστέργιου 1, Αθανασοπούλου, Τσιχλάκη, Δανδουλάκη.
ΡΩΣΙΑ (Αρκίποβα): Μούσινα 12 (1 τρίπ., 11 ριμπ.), Μπεσπάλτσεβα 3, Ογκούν 9, Βαντέεβα 10 (13 ριμπ.), Σάροβα 4, Ζαβιάλοβα 2, Κουρίλτσουκ 10 (2), Νεστέροβα, Νουριτντίμοβα, Κράμαρ 2, Καζάκοβα 4, Τσέρεν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…