Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κλειδί το οικογενειακό κλίμα”

“Κλειδί το οικογενειακό κλίμα”

tsairelis maska proponisi

tsairelis-maska-proponisi

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και παρ’ όλο που δεν πρόλαβε να το χαρεί όσο θα ήθελε καθώς ένας τραυματισμός τον έθεσε από την αρχή νοκ άουτ και “κόπηκε” πρώτος, δηλώνει χαρούμενος που έζησε αυτή την εμπειρία, μιλώντας στον sentra fm.

Ο πάουερ φόργουορντ της Τενερίφης, πλέον, έπλεξε το εγκώμιο του Φώτη Κατσικάρη, σχολίασε την εικόνα της ομάδας στα φιλικά και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του που θα τον βρει στην Ισπανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την δική του σύντομη παρουσία στην προετοιμασία της εθνικής:  “Ήμουν λίγο άτυχος και δεν πρόλαβα να μπω στο κλίμα. Ήταν πρωτόγνωρη η παρουσία μου στην εθνική. Δυστυχώς όμως, συμβαίνουν αυτά. Κοιτάμε μπροστά... Κι εγώ να ήμουν στη θέση του κόουτς, το ίδιο θα έκανα. Έμεινα εκτός προπονήσεων από τη δεύτερη μέρα και δεν υπήρχαν ούτε λίγες πιθανότητες για την 12άδα. Πικρία δεν υπάρχει. Όλα γίνονται για καλό, έτσι το βλέπω εγώ”.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: Οικογενειακό θα το χαρακτήριζα. Είναι άλλο να το βλέπεις απ’ έξω και άλλο από μέσα. Δεν πίστευα πως μπορεί να είναι τόσο καλό. Αλλά είναι πραγματικά τόσο καλό και αυτό θα είναι το κλειδί της ομάδας φέτος”.

Για την απόδοση της ομάδας στα φιλικά: “Είναι μια νεανική ομάδα, με νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία και είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα. Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται πιο βελτιωμένη. Να μην δίνουμε όμως, βάση στα φιλικά, αλλά να δούμε τα επίσημα που έρχονται”.

Για τον Φώτση Κατσικάρη και τη συνεργασία τους: “Πρώτη φορά τον γνώρισα προσωπικά και συνεργάστηκα μαζί του. Είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Δεν θέλει στρατιώτες τους παίκτες του και αυτό είναι σημαντικό για να πάρεις το 100%. Θέλει τρόπο να πλησιάσεις τον αθλητή. Επίσης, βγάζει θετική αύρα και ως γνωστόν ξέρει πολύ καλά το άθλημα. Είναι ό,τι καλύτερο για κάθε παίκτη να συνεργάζεται με αυτόν τον προπονητή”.

Για το αν μετράει το γεγονός πως είναι Έλληνας: “Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό να είναι Έλληνας ο προπονητής. Αλλιώς τα βλέπει ένας ξένος κι αλλιώς ένας Έλληνας”.

Για την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην ισπανική Τενερίφη: “Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα βρίσκομαι εκτός συνόρων, αν και δεν ακούγεται καλό αυτό. Αλλά πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην ACB που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ήθελα να το δοκιμάσω…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…