Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Καλό προαίσθημα”

“Καλό προαίσθημα”

pao karpenisi berrocal

pao-karpenisi-berrocal

Την ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζοζέπ Μαρία Μπεροκάλ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι έχει καλό προαίσθημα για την ομάδα ενώ τόνισε με βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι τελείως διαφορετική ομάδα όταν ολοκληρώσει την προετοιμασία του στο Καρπενήσι:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων στο Καρπενήσι. Δουλεύουμε με πολύ καλούς ρυθμούς, με πολύ καλό τρόπο και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στην ομάδα. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν ισχυρό κίνητρο να μάθουν και να βελτιωθούν, αλλά και να δουλέψουν πάνω στην φυσική τους κατάσταση”, επισήμανε αρχικά ο Μπεροκάλ και συνέχισε:

“Έχω ένα πάρα πολύ καλό προαίσθημα για την ομάδα μου. Και αυτό μου το προκαλούν οι άνθρωποι της ομάδας που είναι εδώ και βοηθούν με κάθε τρόπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί. Η μόνη μου ανησυχία αυτήν την στιγμή είναι ο Μποχωρίδης γιατί έχει χάσει κάποιες προπονήσεις και πρέπει να επανέλθει άμεσα. Ο Παππάς μπαίνει και αυτός σιγά-σιγά”, είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

“Αυτά τα προβλήματα είναι φυσιολογικά στις προετοιμασίες των ομάδων και παράλληλα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν στην ομάδα. Μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι θα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτήν που ήμασταν όταν ξεκινούσαμε πριν από δέκα ημέρες”.

Σχετικά με αυριανό πρώτο φιλικό τεστ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, ο Μπεροκάλ σημείωσε: “Ο αυριανός αγώνας είναι σαν προπόνηση για εμάς. Ένας φιλικός αγώνας που θα τον δούμε σαν προπόνηση. Ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θα παίξουν όλοι, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν εικόνες από τις συνεχόμενες σκληρές προπονήσεις”.

“Θα είναι ένα καλό διάλλειμα για τους παίκτες. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Αν δω τους παίκτες να παίζουν όπως και στις προπονήσεις και να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους, τότε θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Γενικά, πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος από την δουλειά που γίνεται από όλους”, κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …