Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ικανοποιημένος ο Παπανικολάου

Ικανοποιημένος ο Παπανικολάου

papanikolaou u17

papanikolaou-u17

Παρά την ήττα, το δείγμα γραφής της Εθνικής U17 απέναντι στις ΗΠΑ ήταν αρκετά καλό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε άλλωστε πως μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την “Αστερόεσσα“, ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για τα όσα έγιναν, αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

‘Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παίξαμε με μια ομάδα με απίστευτα προσόντα, η οποία όπως είπα και πριν την πρεμιέρα κέρδισε το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας σε κάθε ματς περισσότερους από εκατό πόντους”, δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει αναφερόμενος στον μεγαλύτερο “πονοκέφαλό” του:

“Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η κούραση των παιδιών που προέρχονται από το Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας. Φάνηκε αυτό σε πολλές φάσεις. Ειδικά ο Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είχε πάρα πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό, είναι αρκετά κουρασμένος και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε ανάσες. Επίσης, τα συγκεκριμένα παιδιά τώρα μαθαίνουν τα συστήματα”.

Ενώ κατέληξε: “Παρόλα αυτά είχαμε μια πολύ καλή εικόνα και συνεχίζουμε. Επόμενος αντίπαλός μας είναι οι Φιλιππίνες οι οποίες μας εντυπωσίασαν με την μαχητικότητά τους στον αγώνα της πρεμιέρας με την Αγκόλα, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ να τις κερδίσει. Είναι πολύ μαχητικές παρότι δεν έχουν μεγάλα ύψη, σουτάρουν σαν… τρελές, παίζουν με ψυχή και είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…