Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θετικά συμπεράσματα”

“Θετικά συμπεράσματα”

katsikaris lithuania

katsikaris-lithuania

Η Εθνική ολοκλήρωσε νικηφόρα την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας της Τουρκίας και στην Πόλη, με 76-72 και οδεύει προς Ισπανία με πολύ καλή ψυχολογία.

Ο Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στα τρία στάδια της προετοιμασίας και τους στόχους του καθενός ενώ κάνοντας έναν απολογισμό υπογράμμισε πως τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά:

“Τελειώσαμε και τον τρίτο κύκλο προετοιμασίας με αυτό το φιλικό. Στο Καρπενήσι βάλαμε τις βάσεις ειδικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης για να φέρουμε όλους τους παίκτες στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά και στο κομμάτι της φιλοσοφίας.

Μετά είχαμε τα τουρνουά στο Πο και το Κάουνας, ενώ τελειώσαμε απέναντι στην Τουρκία έχοντας βγάλει ήδη τα συμπεράσματα, τα οποία είναι περισσότερο θετικά παρά αρνητικά. Στις τελευταίες μέρες θα βάλουμε τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε και θα φρεσκάρουμε την ομάδα, γιατί φάνηκε ότι είναι κουρασμένη“.

Αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι σημείωσε πως προτεραιότητα είχε η σωστή αντίδραση στις ειδικές καταστάσεις και όχι η νίκη:

“Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ μουδιασμένα, ήμασταν αργοί στις μετακινήσεις μας και στη συνεννόηση με αποτέλεσμα η Τουρκία να βάλει εύκολους πόντους από πικ εν ρολ ή σουτ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα λειτούργησε όπως ξέρει στο αμυντικό κομμάτι.

Στην επίθεση παρότι κάναμε πολλά λάθη καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Δεν ήταν πρωτεύον για μας να νικήσουμε, αλλά να ελέγξουμε ειδικές καταστάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…