Κεντρική Basket League Άρης Η “πρώτη” του Άρη (pics)

Η “πρώτη” του Άρη (pics)

aris proti proponisi 1

No 838647

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Άρης, στο “Nick Galis Hall” εν όψει μιας σεζόν που ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η τιμωρία της FIBA έχει αρθεί ενώ η εξυγίανση της ΚΑΕ βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Οι αθλητές που παρευρέθησαν στην πρώτη ήταν οι : Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης, Τάσος Δήμας, Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας και Δημήτρης Σαμαράς.

Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα των Θωμά Νίκου, Σάββα Καμπερίδη, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Να δώσουμε χαρά στον κόσμο”

????????? ???? ????? ???????

Στις δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστο Γαλιλαίος ευχήθηκε καλή επιτυχία:

“Έφτασε η μέρα να ξεκινήσει η προετοιμασία, κάτι που περιμέναμε εμείς και ο κόσμος;. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά υγεία. Πιστεύουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και ταυτόχρονα να λυθούν τα θέματα που ταλανίζουν την ΚΑΕ”.

Ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση:

Έπονται και κάποιες άλλες ανακοινώσεις. Θα είναι σύντομα συμπληρωμένο το ρόστερ. Θα αρχίσουν και οι αφίξεις των ξένων αθλητών. Πιστεύω πως στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η ομάδα να είναι έτοιμη”.

“Γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ”

????????? ???? ????? ???????

Τη σκυτάλη πήρε ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του νέου Άρη:

“Θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό και γρήγορο μπάσκετ στην επίθεση όπως και στην άμυνα. Πιστεύω πως ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί. Είμαστε σε επαφή με τον προπονητή για το τι πρέπει να γίνει. Ακολουθούμε κατά γράμμα τις εντολές του και ευελπιστούμε με την επιστροφή του να είμαστε έτοιμοι”.

Επιπλέον, μίλησε για τις ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν στο ρόστερ καθώς και την κλήρωση του Κυπέλλου (όπου ο Άρης αντιμετωπίζει το νικητή του ζευγαριού Ηλυσιακός-Ερμής Λαγκαδά):

“Σε μεγάλο βαθμό έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Μένουν κάποιες σκέψεις για συμπληρωματικές θέσεις. Δε βιαζόμαστε όμως. Θα αποφασίσουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα” τόνισε αρχικά και συνέχισε “Ως ομάδα πρέπει να εμφανιστείς όσο πιο έτοιμη γίνεται. Θα μετρήσουμε το βαθμό ετοιμότητας και πιστεύω το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πρέπει για εμάς”.

“Είμαστε πιο έμπειροι”

????????? ???? ????? ???????

Έπειτα, το λόγο πήρε ο Νίκος Γκίκας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο:

“Κατ’ αρχήν εύχομαι υγεία σε όλους μας. Είναι δύσκολο να βάλουμε στόχους εξ αρχής, αφού η ομάδα φτιάχνεται ουσιαστικά από την αρχή, ενώ στην παρούσα φάση λείπουν πέντε βασικοί παίκτες. Σίγουρα όμως θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή 7η θέση και θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Είμαστε πιο έμπειροι σε σχέση με πέρυσι. Με Τόμας και Πάσαλιτς η περιφέρεια γίνεται πιο έμπειρη. Είναι σημαντικό να προσαρμοστούν στον Άρη οι νέοι παίκτες και να προσαρμοστούμε κι εμείς στο παιχνίδι τους”. Όσο για τον ίδιο, συμπλήρωσε “θέλω να είμαι καλύτερος από πέρυσι και μέσω της ομάδας να διακριθώ και εγώ”.

“Τιμή και δέος”

????????? ???? ????? ???????

Τέλος, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων, Βασίλης Σίμτσακ, που υπογράμμισε πως είναι τιμή να φορά τη φανέλα του Άρη:

“Και εγώ με την ομάδα του Άρη μεγάλωσα. Είναι τιμή και δέος να βρίσκομαι εδώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Σιγά -σιγά και μέσα από τις προπονήσεις θα δεθούμε ως ομάδα”.

Ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Πρίφτη:

“Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και καλός προπονητής. Ξέρω τι θέλει από μένα και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία. Από μένα θέλει να δίνω το 100% και να παίζω για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…