Κεντρική Basket League Άρης Η προετοιμασία του Άρη

Η προετοιμασία του Άρη

aris omada kipello

aris-omada-kipello

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/08) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στις 21 και 22 Αυγούστου θα γίνουν οι αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ο καθιερωμένος ορθοπεδικός έλεγχος. Τρεις μέρες μετά, στις 25 Αυγούστου, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο “Nick Galis Hall” ενώ στις 28 και 29 Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ. Η προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει το πρώτο της φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, ενώ στις 9 και στις 13 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ και την Λουκόιλ Ακαντέμικ αντίστοιχα. Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά “Nick Galis Cup”, με την συμμετοχή του Άρη, του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπάνβιτ το όποιο γίνεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρης για την ερχόμενη σεζόν. Η προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 21-22/8 θα γίνουν οι αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις των παικτών, παράλληλα με τον κλινικό ορθοπεδικό έλεγχο. Στις 25 του μήνα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο “Nick Galis Hall” και στις 28-29/8 οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το πρώτο φετινό φιλικό του Άρη, με αντίπαλο τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Στις 9/9 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ και στις 13/9 τη Λουκόιλ Ακαντέμικ. Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο “Nick Galis Hall”, κεκλεισμένων των θυρών.

Στις 20-21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το “Nick Galis Cup”, με τη συμμετοχή του Άρη, του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπάνβιτ. Ένα τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης, σε ένα διήμερο – γιορτή προς τιμήν του θρύλου του Άρη, ο οποίος επέστρεψε ως σύμβουλος και «πρεσβευτής» στην προσπάθεια που γίνεται για ανασυγκρότηση, στην ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε.

Στη συνέχεια ο Άρης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 25/8.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…