Κεντρική NBA Η δήλωση του Μπερντ
NBA

Η δήλωση του Μπερντ

larry bird

Pacers Bird Basketball

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Πολ Τζορτζ εκτός από μια σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, μετατρέπει εν πολλοίς σε καταδικαστική τη φετινή σεζόν για τους Πέισερς. Χωρίς τον ηγέτης της, η ομάδα της Ιντιάνα δύσκολα θα καταφέρει να ορθοποδήσει και να φτάσει για ακόμα μια χρονιά μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτονται οι άνθρωποι του οργανισμού καθώς στόχος είναι η στήριξη στον 24χρονο φόργουορντ και η όσο το δυνατόν ταχύτερη και ταυτόχρονα ομαλή ανάρρωση του, όπως τόνισε και ο Λάρι Μπερντ.

Ο Πρόεδρος των Πέισερς, εξέδωσε επίσημη δήλωση όπου υπογράμμισε πως η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική, τόνισε πως στηρίζει τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας και ευχαρίστησε όλους όσοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον Τζορτζ.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Ο λογισμός μας είναι μαζί με τον Πολ και την οικογένειά του. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να κάνουμε εικασίες όσον αφορά την επιστροφή του καθώς πρωταρχική προτεραιότητα για όλους είναι η ανάρρωση του. Οι αρχικές μας συζητήσεις με τους γιατρούς μας και τους γιατρούς στο Λας Βέγκας αποπνέουν αισιοδοξία. Πιστεύουμε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο Πολ θα επιστρέψει στην Ιντιάνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με τον αντίκτυπο στην ομάδα μας, αλλά ο στόχος μας είναι να αποπνέει τόση αποφασιστικότητα  όσο και ο Πολ σχετικά με την επιστροφή του. Ο οργανισμός μας είχε ατυχίες και παλαιότερα χρόνια, αλλά έχει αποδείξει τις ικανότητες για να ανακάμψει. Ο Πολ θα αποτελέσει το παράδειγμα αυτού έξω από το γήπεδο και εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να αποτελέσουμε το ίδιο παράδειγμα εντός παρκέ. Οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το μέλλον της ομάδας μας θα ήταν άσκοπη αυτή τη στιγμή. Η εστίασή μας είναι αποκλειστικά και μόνο στον Πολ και στο να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την Εθνική των ΗΠΑ και πιστεύουμε στο ΝΒΑ που έχει ως στόχο επιδείξει το πρωτάθλημα, τις ομάδες και τους παίκτες μας σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο τραυματισμός ήταν ένα εξαιρετικά ατυχές συμβάν που συνέβη μπροστά σε τόσο κόσμο, αλλά θα μπορούσε επίσης να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Τέλος, οι Πέισερς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς μας και την κοινότητα του NBA για την άμεση υποστήριξη που εξέφρασαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή του τραυματισμού. Ήταν τεράστια η ανταπόκριση και αυτό είναι που κάνει την Ιντιάνα και το ΝΒΑ, μοναδικά. “

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…