Κεντρική Διεθνή Ευκαιρία που δεν χάνεται

Ευκαιρία που δεν χάνεται

micic mega vizura

micic-mega-vizura

Η υπόθεση της μεταγραφής του Βασίλιε Μίσιτς στη Μπάγερν Μονάχου είχε μπει στην… τελική ευθεία πριν ακόμα παρέλθει ο Ιούλιος, αλλά τώρα ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι με την ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο κείμενο με τίτλο (“Τελειώνει του Μίσιτς“) σας είχαμε προϊδεάσει για την αναμενόμενη συμφωνία του ταλαντούχου γκαρντ με τη Μπάγερν Μονάχου. Αυτή πλέον απέκτησε “σάρκα και οστά” και ο 20χρονος άσος θα ενισχύσει τους πρωταθλητές Γερμανίας μέχρι το 2016 με το συμβόλαιο που υπεγράφη να προβλέπει οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Μέγκα Βιζούρα επιλέχθηκε στο Νο52 του φετινού ντραφτ του NBA από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς ωστόσο η πρόταση της Μπάγερν του προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, ο Μίσιτς θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Σέρβος που βρίσκεται στην προεπιλογή των “πλάβι” για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις: “Είμαι χαρούμενος που θα κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου σε αυτό το κλαμπ για τα επόμενα χρόνια”, ανέφερε αρχικά και κατέληξε:

“Είναι σημαντικό που θα παίξω στην Ευρωλίγκα και θα έχω προπονητή τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος είναι ο καλύτερος στο να δουλεύει με ταλαντούχους παίκτες”. Φέτος ο Μίσιτς είχε μέσο όρο 11,7 πόντους και 5,8 ασίστ σε 26 αγώνες για την Αδριατική λίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…