Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ευκαιρία ο ΠΑΟΚ”

“Ευκαιρία ο ΠΑΟΚ”

odum indianast 1

odum-indianast-1

Ως ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του αντιμετωπίζει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο νεοαποκτηθείς, Τζέικ Όντουμ, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς είναι ομάδα με ιστορία.

Παράλληλα, δήλωσε ότι μαθαίνει ολοένα και περισσότερο πράγματα που αφορούν τόσο τη νέα του ομάδα όσο και τη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του Ντι Τζέι Κούπερ από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο ουσιαστικά καλείται να αντικαταστήσει.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του νέου γκαρντ του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (paokbc.gr):
“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική για μένα η απόφασή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και το γεγονός ότι θα είμαι σε ομάδα με παράδοση και ιστορία, σε μία μεγάλη πόλη και θα αγωνιστώ και στο Eurocup, καθιστούν την επιλογή μου την καλύτερη δυνατή”, εξηγεί ο Τζέικ Όντουμ, που ξεκίνησε εντατικά μαθήματα προσαρμογής στα νέα δεδομένα… “Μαθαίνω συνέχεια για όλα αυτά τα νέα πράγματα που πρόκειται να συναντήσω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι η νέα μου ομάδα έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα και έναν πολύ καλό προπονητή”.

O Τζέικ Όντουμ, γνωρίζει για την παρουσία του D.J. Κούπερ και τα κατορθώματα, όπως και τα ρεκόρ του Αμερικανού στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, αλλά όλα αυτά τα στοιχεία, μάλλον μοιάζουν να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτόν, καθώς όπως υποστηρίζει… “Γνωρίζω τον Κούπερ, ξέρω ότι ήταν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έτυχε ποτέ να παίξουμε αντίπαλοι στο κολέγιο. Είναι σημαντικό κίνητρο για μένα να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου και να παίξω τόσο καλά, ώστε να ξεπεράσω τις επιδόσεις και τα ρεκόρ που είχε ο Κούπερ. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά, θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Θα είμαι η προέκταση του προπονητή στο γήπεδο και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…”

Greek connection…
O Θανάσης Στρίγγας είναι καθηγητής στο Indiana State University και είχε μαθητή του τον Τζέικ Όντουμ. “Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βγει έξω από την χώρα μου, αλλά και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την Ελλάδα. Είχα όμως έναν Έλληνα καθηγητή τον κ.Στρίγγα, ο οποίος μου είχε πει πολλά”, τόνισε ο Όντουμ.

Μικρός που είναι ο κόσμος… Τον περασμένο Μάιο, ο κ.Στρίγγας, ήρθε στη Θεσσαλονίκη μαζί με φοιτητές του Indiana State, στο πλαίσιο ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στο sports management. Η επίσκεψη στο «Παλατάκι» ήταν αναπόφευκτη και η πρώτη γνωριμία με τον ΠΑΟΚ έγινε τότε για το Indiana State. Λόγω εκείνης της επίσκεψης, αλλά και μετά την συμφωνία με τον Τζέικ Όντουμ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε φανατικό κοινό στην Idniana. “Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η σύνδεση του πανεπιστημίου μου με την νέα μου ομάδα κι ελπίζω αυτή η σχέση να γίνει πιο δυνατή από εδώ και πέρα”, σχολίασε σχετικά ο νέος γκαρντ του “δικεφάλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…