Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Επαγγελματίας ο Κώττας

Επαγγελματίας ο Κώττας

10592151 10202116627426795 1176378038 n

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Θωμάς Κώττας ο οποίος ανήκει στις υποδομές της ομάδας από το καλοκαίρι του 2011 και πλέον θα κάνει τα πρώτα του βήματα στη μεγάλη ομάδα, ελπίζοντας να καθιερωθεί.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δείχνουν να πιστεύουν στο ταλέντο του και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2017.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας, υπέγραψε σήμερα ο Θωμάς Κώττας και θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο νεαρός αθλητής, γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1996 και ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2011, προερχόμενος από τον ΑΠΣ Αίαντα Αμυνταίου. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής, έγινε μέλος της πρώτης ομάδας, από την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, έγινε μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων, «έγραψε» τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup και ετοιμάζεται πλέον για μία λαμπρή καριέρα, αλλά πρωτίστως για σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση του Σούλη Μαρκόπουλου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι αποτελεί μία δικαίωση για την δουλειά που έχω κάνει εγώ, αλλά περισσότερο για τους γονείς μου, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και προοπτικές. Εγώ από την πλευρά μου, έχω πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και πολύ θα ήθελα να μπορέσω να τα κάνω πραγματικότητα με τον ΠΑΟΚ.

Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσει πολύ η παρουσία του κ. Μαρκόπουλου σε αυτήν μου την προσπάθεια”, δήλωσε ο Θωμάς Κώττας με την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του συμβούλου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ,Πολύμερου Κατσιώρα, του πατέρα του, αλλά και της ιδιαίτερα συγκινημένης μητέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…