Κεντρική Basket League Άρης “Ενθουσιασμένος που επιστρέφω”

“Ενθουσιασμένος που επιστρέφω”

pasalic

???? ????????? ??????? ?1 PLAY OFF 2?? ??????

Η άρση του απαγορευτικού από τη FIBA σήμανε και την έναρξη της μεταγραφικής δραστηριότητας για τον Άρη. Ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ήταν ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ επιστρέφει, μετά από ένα χρόνο, στην ομάδα και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη.

Επιπλέον, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Πρίφτη και απέστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Άρη. Και ανυπόμονος για τη χρονιά που έρχεται. Ξέρω πού έρχομαι, νιώθω τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα σαν σπίτι μου. Ξέρω τον κόουτς από τη συνεργασία μας στην Καβάλα, τον πρόεδρο, το προσωπικό και είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Άρη. Γνωρίζω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδας και ελπίζω να τη συνδυάσουμε με μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα”.

Τι σου έλειψε περισσότερο σ’ αυτόν το χρόνο απουσίας;

“Το τρομερό συναίσθημα του να μπαίνεις σ’ αυτό το γήπεδο και να σε κυριεύει η αύρα του. Να βλέπεις τα τρόπαια στην οροφή, τον κόσμο στην κερκίδα.. Μου έλειψε και η Θεσσαλονίκη ως πόλη. Μου αρέσουν τα πάντα σ’ αυτήν, η ζωντάνια της και τα όμορφα μέρη της”.

Είσαι αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται;

“Είμαι… φύσει αισιόδοξος. Ο κόουτς είναι πολύ καλός και ξέρω ότι θα φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε σε μία πολύ καλή σεζόν. Μακάρι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά”.

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

“Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις για τέτοιο κόσμο. Ελπίζω να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίζουν σε κάθε ματς. Και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη με πολύ μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο και με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Το μήνυμά μου είναι το εξής: Να είστε μαζί μας, να είστε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μη σας απογοητεύσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…