Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εκτός ο Καϊμακόγλου

Εκτός ο Καϊμακόγλου

kaimakoglou pau

kaimakoglou-pau

Το δεύτερο φιλικό κόντρα στην Τουρκία δίνει την Παρασκευή (21:00) η Εθνική Ελλάδας, αυτή τη φορά εκτός έδρας και ο Φώτης Κατσικάρης δεν θα έχει στη διάθεσή του στο τελευταίο αυτό τεστ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στο χέρι και προτιμήθηκε από το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του, περίπου μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Πριν την αναχώρηση για την Τουρκία, ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας ότι η Εθνική παρουσιάζει βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια και στο τελευταίο τεστ στόχος είναι να δείξει ανάλογο πρόσωπο.

Αναλυτικά, ο Έλληνας γκαρντ είπε:
“Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Παρουσιάσαμε μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες μέρες και αφού παρουσιάσαμε αυτή τη βελτίωση σε μία εβδομάδα, γιατί να μην δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στις 10 μέρες που υπολείπονται ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Στα συν είναι και η παρουσία του Νικ Καλάθη, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ και θα μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…