Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ειδικό ωράριο για τα διαρκείας

Ειδικό ωράριο για τα διαρκείας

paok kosmos

paok-kosmos

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι τη Δευτέρα ξεκινά η τελευταία βδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένες τιμές. Έτσι, το πενθήμερο 18-22 Αυγούστου, τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά στο Παλατάκι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Δευτέρα (18/8) ξεκινά η τελευταία εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με τις μειωμένες και προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 56€ (για ανανεώσεις) και 64€ (για νέους κατόχους) και θα ισχύουν μέχρι και την Παρασκευή 22/8/20014.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και μόνο για την επόμενη εβδομάδα, από την Δευτέρα 18 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 22 Αυγούστου, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι” θα γίνει καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 7:00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνει από τις 25 Αυγούστου 2014 και μετά, ενώ για τους πρώτους 500 που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα υπάρχει δώρο ένα T-shirt του ΠΑΟΚ.

Από την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά με νέες τιμές, που θα ξεκινούν πλέον από 80€.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …