Κεντρική Ασίστ Shadow Εγκαινιάστηκε το νέο κλειστό!

Εγκαινιάστηκε το νέο κλειστό!

kleisto rodou kallithea

kleisto-rodou-kallithea

Ύστερα από 7 χρόνια εργασιών το υπερσύγχρονο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας, στο Φαληράκι της Ρόδου, παραδόθηκε προς χρήση!

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/08) πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα και εν μέσω ενθουσιασμού με την παρουσία αρμόδιων φορέων της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου κλειστού, χωρητικότητας 800 θέσεων στο οποίο θα στεγάζονται όλες οι ομάδες αλλά θα χρησιμοποιείται και για την διεξαγωγή διαφόρων εκδηλώσεων (συναυλίες, εκθέσεις κ.α).

Ένα όραμα που ξεκίνησε προ 15ετιας, εν έτη 1999, και πλέον πήρε “σάρκα και οστά”. Η ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό του τότε δημάρχου Καλλιθέας, Γιάννη Ιατρίδη. Λόγω διαφόρων κωλυμάτων η κατασκευή ξεκίνησε το 2007 και παραδόθηκε τώρα προς χρήση έχοντας τις προδιαγραφές να παρέχει όλες τις ανέσεις στον κόσμο που θα στεγάζει.

“Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα”

Ο κ. Ιατρίδης δήλωσε συγκινημένος πως ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε:

“Ένα όνειρο 15 ετών γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Οραματιστήκαμε αυτό το γήπεδο το 1999 και τώρα το βλέπουμε. Η χαρά μας είναι μεγάλη, αφού δώσαμε και τη ψυχή μας για να γίνει το έργο. Το έναυσμα για την κατασκευή του γηπέδου, το πήρα μετά από ένα ταξίδι μου στην Ισπανία και έτσι σαν ιδέα ξεκίνησε το 1999. Χρειάστηκαν 8 χρόνια για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το έχουμε έτοιμο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου επί σειρά ετών, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όλα τα άτομα που βοήθησαν, την οικογένεια μου και τον νυν δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά, με τον οποίο ολοκληρώθηκαν τα έργα”.

“Χαρά και συγκίνηση”

Το λόγο πήρε ο νυν δήμαρχος, Στάθης Κουσουρνάς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση και τη συγκίνηση του για την επίτευξη του στόχου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα σημαντικό έργο είναι έτοιμο και είμαι τυχερός που επί δημαρχίας μου παραδίδεται στο λαό. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να αποκτήσει η Ρόδος ένα τέτοιο γήπεδο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές χρήσεις και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλες οι ομάδες”.

Αποθέωση

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που εκτυλίχθηκε στη συνέχεια. Ο πρόεδρος της Καλλιθέας και του Σταυρού Καλυθιών Νίκος Κιόττος, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη τον τελευταίο καιρό λόγο ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, τίμησε τον Γιάννη Μαχαιρίδη, τον Στάθη Κουσουρνά, τον Γιάννη Ιατρίδη και τον Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου. Ο κ. Κιόττου κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου και απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος μαχητής της ζωής.

Πηγή: 12sports.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…