Κεντρική Ελευσίνα Διπλή επιβεβαίωση!

Διπλή επιβεβαίωση!

aaric murray ncaa

aaric-murray-ncaa

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Όχι μία, αλλά δύο επιβεβαιώσεις των αποκλειστικών μας ρεπορτάζ έφερε η επίσημη ανακοίνωση του Πανελευσινιακού για την απόκτηση των Ελάιζα Τζόνσον και Άαρικ Μάρεϊ.

Όσον αφορά τον απόφοιτο του Κάνσας, το eBasket.gr σάς είχε αποκαλύψει από τις 13/08 πως η ομάδα του Γιώργου ΣκαραφίγκαΤα “βρήκε” με Τζόνσον“.

Λίγες ημέρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 20/08, βάλαμε και ένα “Κουίζ για λίγους” αναφέροντας τα… Ελευσίνια μυστήρια για την απόκτηση ενός παίκτη που έχει γεννηθεί στις 3 Ιουλίου. Ο “εκλεκτός” των “σταχυοφόρων” ήταν ο απόφοιτος του Τέξας Σάουθερν.

Η σχετική ανακοίνωση:

“H Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση δύο πολύτιμων Αμερικανών παικτών, του Ελάιζα Τζόνσον (Elijah Johnson) και του Άρικ Μάρρεϋ (Aaric Murray).

Elijah Johnson (guard | 24 χρονών | 1,92 μ. ύψος) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες τουKansas University και αγωνίστηκε με επιτυχία 4 χρόνια στο NCAA έχοντας 10,2 (2011-12) και 9,9 (2012-13) πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι. Αποτελεί ένα δυναμικό παίκτη, πολύ καλό σκόρερ και έχει μεγάλες προοπτικές! Πέρυσι αγωνίστηκε στην KS Rosa Radom ομάδα της Πολωνίας.

Ο Aaric Murray (center | 25 χρονών | 2,08 μ. ύψος) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες του Texas Southern University και στην προηγούμενη σεζόν στο NCAA είχε 24 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι. Δυναμικός κι ευέλικτος παίκτης μέσα στη ρακέτα με μακριά χέρια και πολύ καλό σουτ έρχεται να δώσει μεγάλες μάχες!

Με τις δύο προσθήκες των Αμερικανών παικτών η ομάδα είναι έτοιμη για να προετοιμασθεί κατάλληλα ενόψει του νέου Πρωταθλήματος και των αγώνων του Κυπέλλου. Η νέα σύνθεση δίνει ελπιδοφόρες υποσχέσεις στους φιλάθλους για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…