Κεντρική NBA Δεν κρατιέται ο Μπος
NBA

Δεν κρατιέται ο Μπος

chris bosh

Heat Trail Blazers Basketball

Ο Κρις Μπος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου που υπέγραψε με τους Χιτ, διάρκειας πέντε ετών και συνολικών απολαβών που φτάνουν τα 118 εκατομμύρια δολάρια! Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, όπως παραδέχτηκε, βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά τη φυγή του Τζέιμς:

“Ήμουν κοντά στην έξοδο, δεν θα πω ψέμματα. Ήταν περίεργη η κατάσταση διότι περιμέναμε τόσο καιρό και δεν ξέραμε τι πρόκειται να συμβεί. Συν το γεγονός ότι δεχόμουν στενόμαρκάρισμα” και από άλλες ομάδες. Πιστεύω πως όταν ο ΛεΜπρόν πήρε την τελική του απόφαση, κατάλαβα ότι όλα θα μπουν σε μια σειρά. Αλλά απλώς περίμενα”.

Ο Μπος πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Μαϊάμι στις 12 Ιουλίου. Μερικές ώρες αφότου ο “Βασιλιάς” ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Κλίβελαντ. Οι Ρόκετς ήθελαν σαν “τρελοί” τον Μπος αλλά εκείνος επέλεξε να περιμένει υπομονετικά και εν τέλει δηλώνει ενθουσιασμένος με τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στους φιναλίστ του ΝΒΑ:

“Όσο περισσότερο καθυστερούσε (η απόφαση του Τζέιμς), τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Όταν εν τέλει συνέβη, ήμουν αρχικά σοκαρισμένος και έκπληκτος αλλά μετά από λίγο το συνειδητοποίησα. Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστηκα, αλλά πρέπει να προχωρήσεις. Ενθουσιάστηκα με το νέο κεφάλαιο στην ομάδα”.

Τέλος, υπογράμμισε πως οι Χιτ έχουν χτίσει μια πολύ καλή ομάδα, που διατήρησε τον κορμό της –Ουέιντ, Τσάλμερς, Κόουλ, Άντερσεν– και προσέθεσε νέα σημαντικά κομμάτια στο παζλ, όπως οι Ντενγκ, ΜακΡόμπερτς, Νέιπιερ και Γκρέιντζερ. Ο Μπος πιστεύει πολύ στην ομάδα ενώ και ο ίδιος νιώθει αναζωογονημένος:

“Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Κοιτώντας τους παίκτες που φέραμε, πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι καλό. Ξέρω πως δεν έχουμε τον καλύτερο παίχτη στον κόσμο, αυτό είναι προφανές. Αλλά αν δέσουμε σαν ομάδα πιστεύω ότι μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Η όλη κατάσταση, έχει αναζωογονήσει την άποψη μου σχετικά με το μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…