Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Γλυκιά γεύση”

“Γλυκιά γεύση”

papatheodorou efivon tourkia

papatheodorou-efivon-tourkia

Παρότι ο Εθνική Εφήβων δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο μετάλλιο, ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και έκανε λόγο για γλυκιά γεύση και σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν στη διάρκεια της διοργάνωσης, λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στη χώρα μας.

Παράλληλα, σχολίασε το περιστατικό με τον Κόνιαρη και τον αντίκτυπο που έλαβε το συγκεκριμένο συμβάν τόσο από τον Τύπο όσο και στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε: “Η πορεία μάς αφήνει ικανοποιημένους. Μας κάνει περήφανους το γεγονός ότι ήμασταν ομάδα με κεφαλαία γράμματα από την αρχή ως το τέλος, στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξέρουμε καλά πώς διαχειριστήκαμε. Φτάσαμε στα ημιτελικά, είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, αν και μπορούσαμε να πάρουμε μετάλλιο. Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους και πολύ καλούς παίκτες.

Αυτό που μας μένει στο τέλος είναι μια γλυκιά γεύση από την περιπέτεια που ζήσαμε και τη συνεργασία μας. Θέλαμε ένα μετάλλιο, πιστεύω πως μπορούσαμε να το κατακτήσουμε. Το μετάλλιο δίνει μια εφήμερη χαρά, αλλά νομίζω πως τα παιδιά έχουν κερδίσει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτή την ιστορία. Όλο αυτό είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια της πορείας τους.

Δεν μας στοίχισε καθόλου το περιστατικό με τον Κόνιαρη. Ίσα-ίσα, δεν πήρε τόση έκταση για μας όση στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που δεν μας επηρέασε καθόλου. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ζούμε στην Ελλάδα και δίνουμε βάση σε πράγματα που δεν μας αφορούν και δεύτερον γιατί έγινε από συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν το έκαναν ούτε για την Εθνική ομάδα, ούτε για το παιδί, αλλά για προσωπικούς λόγους.

Επαναλαμβάνω επειδή δεν συνέβη κάτι σημαντικό, δεν επηρέασε καθόλου την καθημερινότητά μας ούτε τη σχέση με τα παιδιά, ούτε την πορεία μας. Ίσα-ίσα, αυτό το περιστατικό μάς έδωσε να καταλάβουμε, και πιο πολύ στα παιδιά, πόσο δύσκολος είναι ο πρωταθλητισμός. Πλέον πρέπει να ξεχάσουν τα χρόνια της αθωότητας και να καταλάβουν πως θα βρεθούν σε ένα περιβάλλον πολύ πιο δύσκολο, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και δεν έχει καμία σχέση με το πώς παίζουν.

Πρέπει να δείξουν κι άλλα πράγματα, στα οποία εξωτερικοί παράγοντες βάζουν προβλήματα, δεν κοιτάζουν την ουσία και κοιτάζουν να επωφεληθούν από καταστάσεις”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…