Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Βραζιλία – Ιράν 79-50

Βραζιλία – Ιράν 79-50

barbosa brazil iran pagkosmio

barbosa-brazil-iran-pagkosmio

Σε “περίπατο” μετέτρεψε την αναμέτρηση με το Ιράν η Βραζιλία η οποία επιβλήθηκε με 79-50 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

Μία περίοδος ήταν αρκετή προκειμένου οι Βραζιλιάνοι να επιβάλλουν το νόμο τους. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ρούμπεν Μανιάνο έπαιξαν εκπληκτική άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, δέχτηκαν μόλις 6 πόντους από τους Ιρανούς και με επιμέρους σκορ 23-6 προηγήθηκαν με 40-24 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι βάσεις είχαν ήδη μπει, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής και δεν επιδεχόταν αμφισβήτησης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο μέρος. Οι Βραζιλιάνοι ήταν σοβαροί, παρέμειναν το ίδιο συγκεντρωμένοι και έχοντας 27/44 (61,4%) στα δίποντα κράτησαν άνετα το προβάδισμα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο νικητής είχε κριθεί από νωρίς έδωσε τη δυνατότητα στον Μανιάνο να προβεί σε rotation στους παίκτες του για να τους έχει “φρέσκους” για τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Άλεξ Γκαρσία με 12 πόντους και ο Τιάγκο Σπλίτερ με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν οι πρωταγωνιστές για την Βραζιλία. Από την άλλη, ο Μοχαμάντ Γιαμσιντί με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Ιρανούς.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 40-24, 61-36, 79-50.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μανιάνο): Μασάδο 8 (2), Νέτο 2, Χετσμάγιερ 6, Τέιλορ 7 (1), Γκαρσία 12, Χουέρτας 2 (6 ασισ.), Μπαρμπόσα 11 (1), Βαρεζάο 4 (6 ριμπ.), Τζιοβανόνι 5 (1), Νενέ 8, Βιέιρα 4, Σπλίτερ 10 (6 ριμπ.).
ΙΡΑΝ (Μπετσίροβιτς): Αργκαβάν 4, Γιακχτσαλί 6, Καμρανί 11 (2), Καζεμί 2, Ζανγκενέχ, Αφάγκ 4, Σαχακιάν 2, Καρντούστ, Γιαμσιντί 13 (1), Νικχάχ Μπαχραμί 4, Χανταντί 4 (7 ριμπ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…