Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα

Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα

softsis korasidon new

softsis-korasidon-new

Νέα βαριά ήττα (την τρίτη κατά σειρά) υπέστη η Εθνική ομάδα των Κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Η ομάδα του Θάνου Σόφτση διασύρθηκε από την Ισπανία με 85-36 (!) δείχνοντας πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, δύο μόλις ημέρες πριν τον αγώνα που μπορεί να της εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Όπως καταδεικνύεται από το τελικό σκορ, ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης αφού οι Ισπανίδες έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, περιορίζοντας σε ρόλο κομπάρσου τις παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πλέον, η προσοχή όλων στο “γαλανόλευκο” στρατόπεδο στρέφεται στον αγώνα της Παρασκευής (σ.σ.: δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο αντίπαλος), που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν θα έρθει η σωτηρία ή οι Κορασίδες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των Νέων Γυναικών και των Νεανίδων.

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 40-22, 66-31, 85-36.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Μπόου): Αλόνσο 13 (3), Ροντρίγκεζ 4, Ιπαραγκίρε 11 (1), Γκονζάλεζ 11 (1), Εκάρι 12 (1), Γκίνζο 4, Μιγιάν 2, Κάσερες 13 (10 ριμπ.), Σόλε 3, Τζούνιο 7 (2), Ντιαλλό 5.
ΕΛΛΑΔΑ (Σόφτσης): Τζουγκράκη, Βιντσιλαίου 4, Τσουκαλά, Αλεξίου 5, Κολλάτου 4, Σταυρόπουλος 5 (1), Δημητριάδου, Παπαρδέλα 2, Γεροστέργιου 9, Αναστασοπούλου, Τσιχλάκη, Δανδουλάκη 7 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…